Tittar mot horisonten

Att ha en betalningsanmärkning

Ibland stöter man på problem i livet, och saker man gjort i det förgångna kan tråkigt nog förfölja en under en ganska lång tid framöver…

…och även om man tycker att man sonat sitt misstag så biter det en i rumpan och fäller krokben gång på gång. En av alla dessa saker är en betalningsanmärkning.

En betalningsanmärkning kan vem som helst egentligen få. Det betyder inte att man är en dålig människa eller att man inte är skötsam med ekonomin, det kan ha varit något så enkelt som att man tappade bort en faktura eller att den inte kom fram med posten, eller att man hade lite ont om pengar just när en viss sak skulle betalas. En betalningsanmärkning är jobbig och den ligger kvar i så mycket som tre år kan man läsa på Kronofogdens hemsida där de ger information om just betalningsanmärkningar.

Att ta ett lån när man har anmärkning

Det är inte så lätt att låna trots en betalningsanmärkning, de flesta av de stora bankerna kommer att säga nej när de får din förfrågan om att låna trots att du har en betalningsanmärkning, och även om det var flera år sedan kan det fortfarande hindra dina chanser att få lån hos de stora bankerna. Då kan man vända sig till ett företag som till exempel Vivus, som har en mer human syn på lån och även kan ge lån till de som har anmärkningar. Besök deras hemsida på Vivus.se för att läsa mer och ansöka om lån!

  • Share post
HittaSMSLån