Företagslån utan UC med Decidas

Ett alternativ till UC som är lite mindre känt är Decidas. Detta kreditupplysningsföretag fungerar minst lika bra som Creditsafe och Bisnode när det kommer till att skydda ens kreditvärdighet vid företagslån, dock så är det få företagslångivare som idag använder Decidas. De långivare som använder Decidas finnes i listan nedan. För en lista på alla företagslångivare som erbjuder företagslån utan UC, klicka här.

Den främsta anledningen till att företag ansöker om lån utan UC är för att inte påverka företagets kreditvärdighet efter att man ansöker om lånet. Om kreditupplysningsföretaget gör företagets kreditupplysningar synliga för andra långivare, så kan långivarna se många kreditupplysningar som en risk i och med att många kreditupplysningar innebär många låneansökningar, vilket kan teckna på dåliga finanser för företaget. Även om detta inte alltid är fallet så kan det ändå påverka företagets kreditvärdighet vid låneansökningar, och således är företagslån utan UC att föredra när det är möjligt—förutsatt att man inte kan få bättre villkor vid företagslån med UC.

I listan nedan listas alla företagslångivare som i dagsläget erbjuder företagslån med Decidas. För att ansöka om ett lån hos någon utav dem—klicka helt enkelt på knappen ”Låna nu”. För mer information om en långivare innan ansökning, klicka på knappen ”Mer information”.

Idag finns det 0 st företagslångivare som erbjuder lån till företag utan UC med en kreditupplysning hos Decidas.

Hur mycket vill du låna?

Filtrera för:

Jämför alla lånekostnader för lån på kr

I listan nedan hittar du de kreditbolag som erbjuder lån på kr. Listan visar information över de krav varje kreditbolag har, de termer de erbjuder och mycket annat. Såhär kan du snabbast gå igenom varje kreditbolags villkor. Klicka på "Info" för att läsa mer om kreditbolagets villkor.

Tabellen nedan kan sorteras genom att klicka på rubrikerna i tabellen.

Långivare Direkt Kväll Helg Bet.anm. Utan UCUC GratisGratis P2PP2P Swish Kredit Samla BlancoBlanco

Bästa långivare enligt kunder

Favoritlångivare hos kunder som söker detta lån