Företagslån Utan Kreditupplysning hos UC, med Creditsafe

Creditsafe är ett av de populäraste alternativen till Sveriges största kreditupplysningsföretag: ”UC”. Majoriteten av långivare som inte gör en kreditupplysning hos UC brukar oftast istället ta denna antingen hos Creditsafe eller Bisnode. Ett tredje, lite mer okänt alternativ, men som fungerar minst lika bra är Decidas.

Anledningen till att man söker företagslån utan en kreditupplysning hos UC är för att inte påverka företagets kreditvärdighet hos UC i samband med att man ansöker om företagslånet. Kreditupplysningsföretag som Creditsafe sparar inte kreditupplysningarna som gjorts tidigare och på så vis så har antalet kreditupplysningar som görs hos företaget ingen påverkan på framtida låneansökningar. UC, å andra sidan, sparar tidigare kreditupplysningar i upp till 12 månader för företag, och dessa kan tas i beaktning när en kreditbedömning görs vid framtida låneansökningar. Antalet kreditupplysningar som ansökande har hos UC kan påverka kreditbedömningen som företaget gör vid framtida kreditansökningar.

För att ansöka om ett företagslån utan en kreditupplysning hos UC, genom Creditsafe, välj en utav företagslångivarna i listan nedan och klicka därefter på knappen ”Låna nu”. Om kreditupplysningsföretaget inte är av största vikt och ett företagslån utan en kreditupplysning hos UC önskas, oavsett om långivaren använder Creditsafe, Bisnode eller Decidas, klicka här. På sidan ”Företagslån utan kreditupplysning hos UC” finnes alla företagslångivare som erbjuder företagslån utan att en kreditupplysning görs hos UC, och inte endast de som använder Creditsafe som alternativ.

Idag finns det 2 st företagslångivare som erbjuder lån till företag utan att en kreditupplysning görs hos UC och istället görs hos Creditsafe.

Välj lånebelopp

Filtrera för:
 • Fedelta
  Lån mellan25 000 -
  1 000 000
  RäntaFast månadsavgift
  Löptid180 dgr -
  3år
  min. Ålder18 år
  check ikoncheck ikonDirekt Utb.
  check ikoncheck ikonEj UC
  check ikoncheck ikonBet anm OK
  check ikoncheck ikonSamlingslån
  Räkneexempel: Vid ett lån på 200 000 kr, återbetalningstid 6 mån med en fast månadsavgift på 2 957.7 kr) ger en totalkostnad på 217 746 kr för lånet (36 291 kr per månad. 6 avbetalningar). Startavgift: 0 kr, aviavgift: 0 kr. Fedelta använder sig utav en fast månadsavgift och därmed tillkommer ingen månadsränta för lånet.
 • Capcito
  Lån mellan10 000 -
  15 000 000
  Ränta0.8% -
  4%
  Löptid180 dgr -
  4år
  min. Ålder18 år
  check ikoncheck ikonEj UC
  check ikoncheck ikonBet anm OK
  check ikoncheck ikonKontokredit
  check ikoncheck ikonUtan säkerhet
  Räkneexempel: Vid ett lån på 201 000 kr, återbetalningstid 6 mån med en fast månadsavgift på 2 384 kr) ger en totalkostnad på 215 304 kr för lånet (35 884 kr per månad. 6 avbetalningar). Startavgift: 0 kr, aviavgift: 0 kr.

Låna pengar till företag med Creditsafe

Om du är i behov av ett företagslån så kan du vända dig till olika jämförelsesajter där du får hjälp med att hitta de bästa företagslånen för dina behov. Här får du information om vilka företagslån som finns med samt information om priser och lånevillkor så att du enkelt kan hitta det företagslån som passar dig bäst. Många av de företagslån som finns att hitta hos olika jämförelsesajter använder sig av UC i samband med att de gör kreditbedömningar med det finns också en hel del aktörer som inte använder sig utav UC, utan istället använder andra kreditupplysningstjänster, som Creditsafe, vilket innebär att det inte registreras att du har ansökt om ett lån hos UC och därmed slipper risken att få sämre förutsättningar hos UC för att söka lån i framtiden.

Företagslån till nystartat företag med Creditsafe

När du behöver låna pengar till ett nytt företag så kan det vara bra att välja ett lånebolag som inhämtar kreditinformation från ett kreditupplysningsföretag som inte registrerar förfrågningar. Det är framför allt viktigt om du behöver ett företagslån till ett nytt företag som också behöver andra krediter hos leverantörer, teckna abonnemang eller hyra kontor. Då är det viktigt att företaget ser bra ut när det kommer till kreditvärdigheten och för många förfrågningar hos ett kreditupplysningsbolag kan få företagets kreditvärdighet att se sämre ut.

Eftersom det är allmänt känt att kreditupplysningar som är tagna genom UC kan bidra till att ett företag får en sämre kreditvärdighet hos kreditupplysingsföretaget så är det många lånebolag som erbjuder alternativ. Att ansöka om ett företagslån med Creditsafe hos de lånebolag som samarbetar med Creditsafe gör att du inte riskerar att företaget får sämre kreditvärdighet. Dessutom har Creditsafe en egen scoring-mall för sina kreditupplysningar vilket i vissa fall också kan innebära att det är lättare att få ett företagslån beviljat.

Att ansöka om ett företagslån med kreditupplysning hos Creditsafe

Idag är det enkelt att ansöka om ett företagslån för ditt företag. Du behöver inte längre besöka en bank eller ett finansbolag personligen utan du kan istället göra din ansökan direkt på internet. Det innebär att du direkt efter att du skickat in din ansökan får ett preliminärt besked om du kommer att få ditt lån för företaget beviljat. När lånebolaget sedan har granskat din låneansökan så skickar de sedan ut ett låneförslag som du antingen godkänner genom att signera med ditt och företagets BankID. Du kan också skriva ut handlingarna och skicka in dessa per post till lånebolaget. Så snart lånebolaget har fått ditt påskrivna låneavtal så betalas pengarna vanligtvis ut inom en till två bankdagar.

Hitta företagslån med Creditsafe

Det finns ett flertal lånebolag som har valt bort att använda sig av UC i samband med kreditbedömningar och istället valt att samarbeta med Creditsafe. Du kan bland annat hitta dessa lånebolag på en del jämförelsesajter som sammanställer information om lånebolag. Här finner du bland annat information om lånebelopp, amorteringstider, lånevillkor, öppettider, utbetalningstider men också vilket kreditupplysningsbolag som lånebolaget har valt att samarbeta med.

Genom att välja att ansöka om ett företagslån med Creditsafe så riskerar du inte att ditt företags kreditvärdighet hos UC påverkas, vilket det kan göra om ditt företag har flera förfrågningar hos UC. För privatlån med Creditsafe, klicka här.

Bästa långivare enligt kunder

angle-down ikon Favoritlångivare hos kunder som söker detta lån

Fedelta
Lånebelopp25 000 - 1 000 000 kr
Löptid180 dgr - 3år
RäntaFast månadsavgift
Lån till nytt företagtimes ikon
Utan säkerhettimes ikon
Ej UCcheck ikon
Ålderskrav18 år
Räkneexempel: Vid ett lån på 200 000 kr, återbetalningstid 6 mån med en fast månadsavgift på 2 957.7 kr) ger en totalkostnad på 217 746 kr för lånet (36 291 kr per månad. 6 avbetalningar). Startavgift: 0 kr, aviavgift: 0 kr. Fedelta använder sig utav en fast månadsavgift och därmed tillkommer ingen månadsränta för lånet.
Capcito
Lånebelopp10 000 - 15 000 000 kr
Löptid180 dgr - 4år
Ränta0.8% - 4%
Lån till nytt företagtimes ikon
Utan säkerhetcheck ikon
Ej UCcheck ikon
Ålderskrav18 år
Räkneexempel: Vid ett lån på 201 000 kr, återbetalningstid 6 mån med en fast månadsavgift på 2 384 kr) ger en totalkostnad på 215 304 kr för lånet (35 884 kr per månad. 6 avbetalningar). Startavgift: 0 kr, aviavgift: 0 kr.