Snabblån

Hur fungerar snabblån?

Idag är det relativt enkelt och smärtfritt att få ett snabblån på mer än 200 000 kronor. Man ansöker direkt online och får snabbt svar på hur mycket man får låna samt pengarna utbetalda väldigt snabbt till kontot. Det går oftast på bara några minuter, förutsatt att långivaren betalar ut pengarna direkt, men i värsta fall kan lånet bara ta tre dagar innan det betalas ut, sedan har du pengarna på ditt bankkonto. De flesta kreditgivare betalar ut pengarna redan samma dag eller dagen därpå.

Det finns också olika sidor som jämför olika kreditgivare och deras villkor. Självaste HittaSMSLån är en. Man kan här gå in och titta hur de olika villkoren ser ut och sedan välja den långivare som passar en bäst. Det finns även företag som kostnadsfritt jämför olika låneerbjudanden åt dig och därefter presenterar det bästa lånet för dig som du därefter kan tacka ja eller nej till. Det kan vara upp till 30 olika låneföretag de kontaktar för att hitta ett lån åt dig och därefter återkopplar med de förslag de har fått. Dessa kallas för låneförmedlare och kan hittas här.

Snabblån är enkla att ansöka om. Du kan enkelt göra det här—följ helt enkelt länken och gör din ansökan redan idag!

Vilka olika typer av snabblån finns det?

Det finns olika typer av snabblån. Det finns kreditlån, snabblån, mikrolån, minilån, smslån och många fler. Ett snabblån har beskrivits här ovan. Mikrolån är egentligen samma sak som ett minilån eller ett smslån. Det är bara olika namn på samma typ av lån. Det är ett lån som är på ett mindre belopp som du inte behöver ha någon säkerhet för och som betalas ut snabbt. Man talar då om ett lånebelopp på upp till 50 000 kronor, oftast lägre: 3 000, 4 000 eller 5 000 kronor. Räntan är däremot högre på sådana här lån och kan uppgå till minst 1 000 kronor per månad eller 10% av lånat belopp. Man ansöker enkelt via datorn, surfplattan eller mobilen direkt online. Man får också svar snabbt.

Vad krävs för att bli beviljad ett snabblån?

De flesta blir beviljade snabba lån om man uppfyller fyra kriterier.

  • Du ska vara myndig, minst 18 år men vissa kreditgivare kan ha en gräns på 20 år eller 24 år. För långivare som erbjuder lån åt 20 åringar och under, klicka här.
  • Du ska ha fast inkomst i form av lön, pension, bidrag eller liknande.
  • Du ska vara folkbokförd i Sverige. Det finns inget krav på att du ska äga en egendom.
  • Du får inte ha några skulder hos Kronofogden. Vissa långivare erbjuder lån trots skuld hos Kronofogden, dock, och de kan hittas här.

Vad händer sen när jag har blivit beviljad ett snabblån?

Du får ett låneerbjudande tillsänt dig med totalt lånebelopp, ränta, återbetalningstid och månadskostnad. Månadskostnaden är beräknad utifrån dina uppgifter som du har angett i din låneansökan. Du ska ha rimliga möjligheter att kunna återbetala lånet utan alltför höga avgifter och samtidigt ha ekonomiskt utrymme kvar och inte för höga omkostnader.

Du accepterar låneerbjudande genom att signera med e-legitimation på den medföljande länken i mejlet eller sms:et som skickades till dig. Ladda ner dina lånehandlingar och spara dem eller skriv ut dem. Sen är det bara att vänta på att utbetalning av dina pengar sker till ditt konto. Du får vanligtvis ett sms som talar om att nu finns pengarna tillgängliga på ditt konto.

HittaSMSLån