Circle K Mastercard

Circle K Mastercard kreditkort
gem ikon

Fördelar med Circle K Mastercard

  • check ikon 25 öre i rabatt per liter första 6 månaderna, därefter 15 öre per liter tankad
  • check ikon Halva priset på valfri biltvätt
  • check ikon Automatiskt medlemskap i Circle K medlemsgrupp, förmåner som var 6:e biltvätt gratis & korv för tio kronor

Smartaste kortet hittills

Circle K Mastercard är det perfekta kortet för dig som ofta tankar hos Circle K. Utöver det faktum att kortet medför en massa bonusar och rabatter på all drivmedel som man tankar hos Circle K så ingår även en massa bonusar och försäkringar med kortet—perfekt om man tankar på Circle K ofta och söker bonusar i samband med tankningen. Läs längre ned för alla bonusar som följer med kortet.

Kreditgräns200 000 kr
Kreditränta15 %
Räntefria dagar60 dagar
Årskostnad0 kr

Om Circle K Mastercard

Circle K Mastercard är det perfekta kreditkortet för dig som är kund hos Circle K. Du får alltid rabatt på det drivmedel du tankar så att bruka kortet som bensinkort är fördelaktigt. Alla får en bonus om minst 0.3 % på alla köp som görs med kortet. Om du dessutom använder bilen mycket och tankar mer än 1 000 liter drivmedel per år så ökar bonusen till 1 % på alla inköp! För varje hundralapp du handlar för får du då 1 krona i bonus. Detta gäller i vilken affär du än använder kortet. Enda gången bonussystemet inte gäller är när du handlar på en bensinstation som inte ingår i Circle K-kedjan.

Bonus och rabatter

Förutom bonusen får du också rabatter när du handlar på Circle K. Under de första tre månaderna som kortinnehavare får du 25 öre rabatt för varje liter du tankar. Därefter får du 15 öre rabatt per liter.

När du ansöker om kortet kan du också ansöka om en kreditgräns på upp till 200 000 kronor. Att ha kredit beviljad i förväg kan vara praktiskt om det plötsligt händer något oförutsett och man behöver ett kreditlån snabbt.

Försäkringar

Om du betalar din resa med kortet så ingår, förutom ovanstående bonus, en reseförsäkring, där det ingår avbeställningsskydd och olycksfallsförsäkring. Klicka här för mer information om reseförsäkringar.

Feltankningsförsäkring ingår när du använder ditt tankkort, det innebär i första hand att försäkringen täcker självrisken som måste betalas för bilförsäkringen. Försäkringen kan även täcka bärgning av bilen och rengöring av tanken. För att försäkringen ska gälla måste drivmedlet ha inhandlats på Circle K.

Förutom ovanstående fördelar med bonus, rabatter och försäkringar så är det bra att hålla koll på Circle K:s hemsida för rabatter och erbjudanden hos Circle K:s samarbetspartners.

Tar Circle K Mastercard en kreditupplysning på UC?

Ja, Circle K Mastercard tar en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen)