Collector Bank Easyliving

Collector Bank Easyliving kreditkort
gem ikon

Fördelar med Collector Bank Easyliving

  • check ikon Shoppa med fördelar via Wrapp och AmEx Priceless Cities
  • check ikon Inga valutapåslag vid köp gjorda utomlands
  • check ikon Reseförsäkring med avbeställningsskydd och många andra försäkringar

Handla fem gånger—få 500 kr tillbaka

Collector Bank Easyliving är ett bra kreditkort som lämpar sig mycket väl för shopping. Framför allt shopping i samband med resor, då du inte behöver betala någon valutapåslag på dina inköp utomlands. Kortet går att ansöka om hos Collector Bank och är ett av marknadens populärare kort. För att ansöka om Collector Bank Easyliving, klicka på den gröna knappen Ansök.

Kreditgräns100 000 kr
Kreditränta13.95 %
Räntefria dagar56 dagar
Årskostnad195 kr

Om Collector Bank Easyliving

Collector Bank Easyliving är ett kreditkort som innehåller flera försäkringar som exempelvis utebliven leveransförsäkring och förlängd garanti på de varor som du köper med kortet. Det finns också en allriskförsäkring och du råkar tappa den elektronik du har köpt med kortet i golvet. Tyvärr så saknar kortet ett poängsystem men det finns ändå en del möjligheter att erhålla rabatter då du betalar med kortet.

Kreditkortet lämpar sig också bra att ha med sig som en buffert på resor då du inte behöver betala någon valutapåslag då du handlar med kortet utomlands. Om du betalar resan med ditt kort så ingår en reseförsäkring.

Collector Bank Easyliving

Du kan ansöka om en kredit på mellan 10 000 upp till 100 000 kronor. Om du betalar hela månadsfakturan så är krediten som du använt räntefri. Vill du istället avbetala krediten över flera månader så betalar du en räntekostnad för din kredit.

Om du är i behov av kontanter för att exempelvis renovera din bostad så är det bättre att låna pengar till renoveringen från Collector Bank. Collector Bank erbjuder också privatlån på upp till 500 000 kronor med en amorteringstid på 2-18 år till förmånlig ränta.

Om banken

Collector Bank är en bank som erbjuder finansieringslösningar för både företag och privatpersoner. Bland annat kan du öppna sparkonto eller ta ett privatlån hos banken. Collector Bank grundades år 1999 och har genom egen finansiering byggt upp företagets verksamhet. Idag så är Collector Bank noterat på Nasdaq Stockholm.

Tar Collector Bank Easyliving en kreditupplysning på UC?

Ja, Collector Bank Easyliving tar en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen)