Ecster Kreditkort

Ecster Kreditkort kreditkort
gem ikon

Fördelar med Ecster Kreditkort

  • check ikon Poäng på varje köp
  • check ikon 10 öre rabatt per tankad liter hos Circle K
  • check ikon Gratis! Ingen årsavgift!
  • check ikon Kompletterande reseförsäkring

Kortet med poäng på varje köp

Ecster Kreditkort (kopplat till Mastercard) är ett modernt och förmånligt kreditkort. Ecster är ett svenskt bolag med representation över hela Sverige. Bolaget är helägt av Handelsbanken, vilket ger kunden en stor trygghet. Målet för bolaget är att erbjuda en flexibel lösning som är enkel att använda och ger användaren bättre koll på sin vardagsekonomi.

Kreditgräns100 000 kr
Kreditränta14.06 %
Räntefria dagar60 dagar
Årskostnad0 kr

Om Ecster Kreditkort

För varje krona man handlar för med ett Ecster-kort får man en poäng som kan användas upp till två år framåt i en poängshop. Där finns en mängd förmånliga rabatter och erbjudanden. Ecster-kortet saknar avgift och är alltså gratis att använda. Kortet kan kopplas till en mobilapp där man enkelt kan få en överblick över sina betalningar. Att använda Samsung Pay blir allt vanligare för Ecster-kunder. Läs gärna om fler matkort och kreditkort.

Kortets kreditgräns är relativt hög och uppgår till 100 000 svenska kronor. Den räntefria perioden är 60 dagar, något som är generöst tilltaget jämfört med många andra kort. Likt andra kreditkort tillkommer en reseförsäkring som täcker kostnader för bland annat försvunnet bagage vid flygresor. Ett köparskydd finns också när man använder kortet vid till exempel betalningar online.

Ansökningsprocessen är enkel. För att beviljas som användare får man inte ha några tidigare betalningsanmärkningar och man får heller inte vara arbetslös.

Läs mer: Få en kredit trots arbetslös

Något som utmärker kortet är samarbetet med Barncancerfonden, Sjöräddningssällskapet och Rädda Barnen, och man kan välja att skänka sina bonuspoäng till dessa organisationer i ett gott syfte.

För att sammanfatta erbjuder kortet förmånliga erbjudanden och en lång räntefri period och samarbetar dessutom med välgörande organisationer.

Tar Ecster Kreditkort en kreditupplysning på UC?

Ja, Ecster Kreditkort tar en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen)