Everydaycard

Everydaycard kreditkort
gem ikon

Fördelar med Everydaycard

  • check ikon Bonus på alla köp, inom Sverige & utomlands. Bonus utbetalt i pengar
  • check ikon 1% bonus & 15 öre i rabatt per tankad liter hos Preem
  • check ikon Första året utan årsavgift!
  • check ikon Kompletterande reseförsäkring, allriskförsäkring, bilassistans & skydd vid webbköp

Pengar tillbaka på alla köp

Everydaycard är ett utmärkt val för dig som vill låna pengar med kreditkort. Med detta kort erbjuds du bland annat upp till 100 000 kronor i kredit. Dessutom är kortet ett kreditkort med cashback bonusar där du som kredittagare samlar på dig poäng som du sedan kan använda. Läs mer här nedan om kreditkortet.

Kreditgräns100 000 kr
Kreditränta9.55 %
Räntefria dagar45 dagar
Årskostnad195 kr

Om Everydaycard

Om du är en låntagare som vill samla alla dina lån på ett kort är detta ett val som förbättrar din ekonomi. Genom att samla ihop dina lån kan du sänka din månadsränta på övriga krediter, vilket gör att din ekonomi blir mer stabil. Ett Mastercard-kort gör det även möjligt att planera dina utgifter på ett bättre sätt då krediten är räntefritt i 55 dagar. För att ansöka till kortet behöver man vara minst 18 år gammal och inte ha några betalningsanmärkningar. Du behöver också ha en inkomst och inte vara arbetslös.

När det gäller kortets ränta ligger den effektiva räntan på 12,99 % och en avgift på 2 % vid uttag, det betyder alltså att räntan är mycket lägre än hos snabblån och sms lån. Dessutom erbjuds du två betalningsfria månader per år.

Mer information om Everydaycard

Bakom krediten ligger banken Nordea Finans Sverige AB. Det är ett nordiskt bolag och har sedan 2000 haft tillstånd från Finansinspektionen att bedriva sin finanskoncern. Det är en bankverksamhet som funnits i Sverige sedan år 2000. Under 2016 upplöstes ett flertal dotterbolag som tidigare funnits i norden. Nordea erbjuder ett Mastercard-kort som endast är tillgängligt i den svenska marknaden. Det betyder också att det finns en statlig insättningsgaranti för låntagare om Nordea skulle gå i konkurs.

Tar Everydaycard en kreditupplysning på UC?

Ja, Everydaycard tar en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen)