ICA Bankkort

ICA Bankkort kreditkort
gem ikon

Fördelar med ICA Bankkort

  • check ikon 1% bonus när du handlar på ICA
  • check ikon Dubbel bonus om du också sparar, lånar eller försäkrar hos ICA
  • check ikon Blippa med kortet vid köp under 350 kr
  • check ikon Reseförsäkring med avbeställningsskydd inkluderat!

Bankkort med bonus och kontaktlös betalning

ICA Bankkort är matkortet för dig som vill ha guldkant i vardagen. Med ICA:s kreditkort blir dina matinköp såväl billigare som snabbare. När du använder ditt kort på ICA får du upp till 2 % i bonus. Om du använder blippfunktionen sker betalningen snabbare än tidigare och gör detta till ett riktigt snabbt matkort. I ICA Bankkort finns även reseförsäkring, och shoppingförsäkringar.

Kreditgräns100 000 kr
Kreditränta10.95 %
Räntefria dagar60 dagar
Årskostnad324 kr

Om ICA Bankkort

Bonusar med ICA Bankkort

När du använder kreditkortet för inköp på ICA får du automatiskt 1 % i bonus, men det är möjligt att få upp till 2 % i bonus om du även har ytterligare banktjänster hos ICA. Exempelvis om du har bolån, försäkringar eller sparkonto hos banken.

Kredit

Med kortet får du även 60 räntefria dagar, där räntan ligger på 10.7 procent. Kortets kontokredit ligger som högst på 100 000 kronor. Dessutom väljer du själv hur stor del av fakturan du vill betala nu, och hur stor del du vill betala senare. Den lägsta summan är dock 3 procent av den kredit som du har använt.

Försäkringar

Med ICA Bankkort ingår allriskskydd. Det är en god idé att använda det här kortet för inköp av bland annat hemelektronik—när du gör det ingår det per automatik en allriskförsäkring som gäller i totalt 5 år. Försäkringen är bra att ha om du exempelvis spiller kaffe över din dator eller om något annat oförutsett inträffar.

Resor

Det är även fördelaktigt att använda kortet när du är ute och reser. Då får du bland annat avbeställningsskydd och om du betalat minst 3/4 med kortet så aktiveras försäkringen automatiskt. Dessutom, om du inte växlat tillräckligt med pengar innan du åkte gör inte det något. ICA tar nämligen ingen uttagsavgift.

Tar ICA Bankkort en kreditupplysning på UC?

Ja, ICA Bankkort tar en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen)