Ikano Kort

Ikano Kort kreditkort
gem ikon

Fördelar med Ikano Kort

  • check ikon Flexibel delbetalning med en månadsränta på 1.19%
  • check ikon 1% bonus på ALLA drivmedel
  • check ikon Rabatter varje månad från utvalda branscher
  • check ikon Reseförsäkring & olycksfallsförsäkring inkluderat

Kortet med 0 kr årsavgift

Ikano Kort är ett VISA-kort för dig som är intresserad av ett kreditlån. Här erbjuds du bland annat kredit på 60 000 kronor. Dessutom behöver du inte ansöka om bonuskort då banken istället erbjuder ett bonussystem i form av rabatter i olika affärer.

Kreditgräns60 000 kr
Kreditränta14.25 %
Räntefria dagar56 dagar
Årskostnad0 kr

Om Ikano Kort

Om du är intresserad av ett kreditlån och vill få en bra ekonomi på köpet är detta ett bra val. Kortet ger dig pengar med en relativt låg ränta och få avgifter. För att du ska kunna ansöka om ett kredikort får du inte ha betalningsanmärkningar, inte vara arbetslös samt fyllt minst 18 år. Dessutom är kravet att du ska ha en inkomst på minst 125 000 per år. Varje månad skickas en faktura hem till låntagaren som sedan betalar av summan samt ränta på 13.20 %. Dessutom är Ikano Kort helt gratis då banken inte har någon årsavgift. Med månadsrabatten som är upp till 20 % kan du även spara mycket pengar i olika affärer och 1 % på olika bensinkedjor.

Mer information om Ikano Bank

Banken som ligger bakom Ikano Kort är Ikano Bank AB. Det är ett svenskt bankaktiebolag som sedan 1995 har tillstånd från Finansinspektionen att bedriva en bankverksamhet. Ikano Bank AB tillhör koncernen Ikanogruppen, som ägs av familjen Kamprad, som för övrigt är ägare av storföretaget IKEA. Det är ett VISA-kort som erbjuds med Ikanos kreditkort och erbjuds på den svenska marknaden.

Tar Ikano Kort en kreditupplysning på UC?

Ja, Ikano Kort tar en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen)