Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank Mastercard kreditkort
gem ikon

Fördelar med Komplett Bank Mastercard

  • check ikon Bonus på alla köp gjorda med kortet
  • check ikon 4% bonus på alla köp gjorda hos komplett.se
  • check ikon 1% bonus på alla varuköp över 20 000 kr
  • check ikon 0.5% bonus på alla andra varuköp

Ett kort—många fördelar

Komplett Bank Mastercard är ett kreditkort som ger dig en hel del förmåner som gör att du kan använda kortet för månadens alla inköp och uttag. Komplett Bank Mastercard är anslutet till Mastercard, vilket innebär att du kan använda kortet i bankomater och vid inköp över hela världen. Kortet fungerar även för inköp online, vilket innebär att du kan göra trygga och säkra betalningar då du handlar på nätet.

Kreditgräns50 000 kr
Kreditränta21.40 %
Räntefria dagar50 dagar
Årskostnad0 kr

Om Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank Mastercard har många förmåner som bland annat ingen årsavgift, inga uttagsavgifter, räntefri kredit i upp till 50 dagar och ett mycket förmånligt bonussystem. När du använder kreditkort med bonussystem ger det dig bonuspoäng på alla dina inköp. Du får hela 4 % i bonus vid inköp från Komplett.se, 2 % vid inköp online och 1% när du handlar i butiker. Det gör att kortet lämpar sig mycket väl för att användas för månadens alla inköp, som sedan betalas i samband med lön.

Om du använder kortet för att betala varor eller resor så ingår bland annat reseförsäkring, köpskydd, försäkring för id-stöld och betalningsförsäkring, om du blir sjuk.

Krediter

Du kan ansöka om en kredit på upp till 100 000 kronor och alla dina inköp är räntefria i upp till 50 dagar, under förutsättning att du betalar hela fakturan. Vill du istället avbetala din kredit får du betala en ränta på krediten, som ligger på mellan 21.40–24.90 %.

Om Komplett Bank

Komplett Bank är en norsk bank som erbjuder konsumentkrediter och som ingår i Komplett Group, som ligger bakom ett flertal stora e-butiker på nätet.

Tar Komplett Bank Mastercard en kreditupplysning på UC?

Ja, Komplett Bank Mastercard tar en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen)