Matkort

Matkort — Bästa matkorten 2019

Den som befinner sig i matvarubutiker ofta gör väldigt bra i att använda ett matkort nästa gång de handlar varor till hemmet. Matkorten medför en massa fördelar som man gör rätt i att förbruka när man ändå handlar mat så ofta. Matvarubutiker konkurrerar idag kraftigt om kunder och ett smart sätt de tillämpar för att locka till sig nya kunder är att erbjuda kunder så kallade matkort som man kan använda sig utav när man handlar i deras butiker. Exempel på dessa är ICA:s matkort eller COOP:s matkort.

När man använder ett matkort vid handel i olika matvarubutiker får man poäng i samband med köpen. Poängen kan man därefter spendera i dessa matvarubutiker och få rabatter på en massa köp eller till och med eventuellt samla på sig tillräckligt med poäng för att få en massa produkter helt gratis! Det finns således ingen anledning till att inte använda ett matkort när man handlar varor utan man gör istället rätt i att använda matkortet när man handlar varor och i samma veva samla på sig poäng i samband med handeln.

Matkort är en form av kreditkort och finns idag i nästan var människas plånbok. Nedanstående lista innehåller de absolut bästa matkorten 2019. För att ansöka om ett utav dem—välj helt enkelt det kort du känner passar just dig och din situation och klicka sedan på knappen Ansök.

Topplista över de bästa matkorten 2019

Bank Norwegian
Bank Norwegian
Maxkredit:100 000 kr
Ränta:19.99%
Årsavgift:0 kr
Räntefritt:45 dagar kr
Ansök
Recension: Kreditkort lista, betygsatt av: HittaSMSLån.com, 5/5