NOWO

NOWO kreditkort
gem ikon

Fördelar med NOWO

  • check ikon Spara till pensionen varje gång du handlar med NOWO
  • check ikon Medföljande app som gör det enklare att hålla koll på ekonomin
  • check ikon Kostnadsfritt!
  • check ikon Reseförsäkring ingår ej

Skicka pengar till framtiden

NOWO kreditkort lanserades av Nowonomics AB 2017 för att hjälpa människor slippa behöva oroa sig över sin levnadsstandard när de ska gå i pension. Med NOWOs kreditkort och med hjälp av deras olika samarbetspartners så avser NOWO utbilda, förenkla och hjälpa sina medlemmar till en bättre ekonomi i framtiden. De samarbetar med bland annat Refill AB och Resurs Bank AB och alla samarbetspartners står under FI:s tillsyn. Som medlem i NOWO öppnar du ett fondkonto hos ISEC och allt detta görs väldigt enkelt med få enkla steg i NOWOs medföljande app.

Kreditgräns150 000 kr
Kreditränta14.30 %
Räntefria dagar60 dagar
Årskostnad0 kr

Om NOWO

När du anmäler dig till NOWO får du ett kreditkort med bonusar och du laddar ner en app till din mobil för att smidigt ha koll på din ekonomi. Varje gång du använder kortet till ett köp dras en viss procentsats av beloppet och går automatiskt till eget sparande. Om du till exempel köper något för 100 kronor, dras det 106 kronor från ditt kort, där 100 kronor går till butiken och de andra 6 kronorna går till ditt sparande i fonden. När du ansöker om detta kort är det Resurs Bank AB som är kreditgivare, och kortet är ett Mastercard.

Spara genom ditt kort

Det är meningen att du samtidigt som du handlar även ska spara och det är det kortet ska hjälpa en med. För varje köp dras det som sagt en viss procent som går till ditt pensionssparande. Det fungerar likadant när du handlar i en vanlig butik som när du handlar på nätet.

Tar NOWO en kreditupplysning på UC?

Ja, NOWO tar en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen)