Santander Mitt Kort+

Santander Mitt Kort+ kreditkort
gem ikon

Fördelar med Santander Mitt Kort+

  • check ikon Upp till 60 dagars räntefri kredit!
  • check ikon Reseförsäkring med aktivitetsskydd
  • check ikon Ingen valutapåslag vid köp utomlands
  • check ikon Ingen årsavgift första året!

Kreditkortet som passar lika bra på resan som i vardagen

Santander är en global bank för alla som vill låna pengar. Företaget erbjuder flera kreditkort med återbäring och trygga försäkringar. Santander Mitt Kort+ passar lika bra i vardagen som under längre resor då både kreditskydd och reseförsäkring ingår. Du får dessutom upp till 60 dagars räntefri kredit.

Kreditgräns100 000 kr
Kreditränta14.95 %
Räntefria dagar60 dagar
Årskostnad0 kr

Om Santander Mitt Kort+

Santander Consumer Bank är en nordisk bank med Sverigekontor i Solna. Företaget ingår i Banco Santander, en global koncern som verkar i 45 länder. Bankens syfte är att hjälpa människor att förverkliga sina drömmar och blomstra på sina egna villkor. Santander är en stor aktör inom fordonsfinansiering och privatlån, och erbjuder dessutom sparkonton med förmånliga räntor och insättningsgaranti.

Santander Mitt Kort+

Mitt Kort+ är kortet för alla livsstilar, och du kan ansöka om ett köputrymme mellan 10 000 och 100 000 kr. Det kan vara ett bra alternativ istället för att låna 100 000 kr, då du med ett kreditkort bara behöver betala ränta på den summa du utnyttjar. Väljer du det här kortet har du dessutom kreditskydd, vilket innebär att du inte behöver betala månadskostnaden under två månader om du blir sjukskriven eller ofrivilligt arbetslös.

Handlar du med Mitt Kort+ utomlands så slipper du valutapåslag, och har du betalat minst 75 % av resan med kortet så ingår reseförsäkring med avbeställningsskydd från ERV. Denna reseförsäkring gäller även för alla familjemedlemmar som är skrivna på din adress, oavsett om de reser tillsammans med dig eller på egen hand. Mitt Kort+ har också flera andra förmåner som exklusiva erbjudanden, säker kortbetalning online samt möjligheten att betala räkningar med kortet.

Tar Santander Mitt Kort+ en kreditupplysning på UC?

Ja, Santander Mitt Kort+ tar en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen)