Shell Mastercard

Shell Mastercard kreditkort
gem ikon

Fördelar med Shell Mastercard

  • check ikon Rabatt på varje liter som tankas
  • check ikon 0.5% bonus på alla köp förutom köp av drivmedel & handel på andra bensinstationer
  • check ikon Delbetala alla dina köp
  • check ikon Ingen årsavgift!

Rabatt på varje liter

Shell Mastercard är ett kreditkort som passar alla. Är du över 18, har ett arbete och är utan betalningsanmärkningar kan du ansöka om detta kort, helt utan avgift. Fördelarna med att använda Shell Mastercard är många, där den största fördelen är den rabatt och den bonus man får i samband med att man tankar bensin hos Shell. Är man någon som ofta kör bil är detta ett perfekt kort att använda sig utav för att betala för ens nästa tank.

Kreditgräns100 000 kr
Kreditränta18 %
Räntefria dagar30 dagar
Årskostnad0 kr

Om Shell Mastercard

Hur fungerar Shell Mastercard?

Detta kreditkort liknar inte andra tankkort då kortet är gratis men ändå erbjuder bonusar i kontanter på alla dina köp.

Varje gång du använder kortet ges en bonus på 0.5-5 % av summan du handlar för. Det enda undantaget för detta är Shells konkurrerande bensinstationer. Din ihopsamlade bonus betalas ut till dig årligen.

Med kreditkort behöver du inte ta några snabblån, du ansöker om kredit upp till 100 000 kronor beroende på din ekonomi. Alla dina köp samlas på fakturor som skickas ut månatligen och du väljer själv om du önskar delbetala eller betala hela fakturan.

Varför Shell MasterCard?

En av de allra största fördelarna med Shell Mastercard är dess inlåningsränta. Väljer du att sätta in pengar på ditt kort ges en ränta som är betydligt högre än andra bankers sparräntor. År 2016 gav kortet en inlåningsränta på hela 1.65 %! Du får max spara 15 000 kronor.

Som med andra bensinkort erbjuds även rabatt på tankning. 15 öre rabatt per liter på allt tankat hos Shell. Här erbjuds även en feltankningsförsäkring, samt bärgning och assistans om du tankar för minst 20 liter.

Shell Mastercard inkluderar också en reseförsäkring. Om du betalar en resa med kortet ingår bland annat avbeställningsskydd och skydd mot försening av allmänt färdmedel.

Övrig information

Då kreditkortet utges i samarbete med Mastercard kan du använda kortet på alla ställen som tar Mastercard, både i Sverige och övriga världen. Du får även tillgång till Mastercards egna rabattprogram Priceless Cities som ger dig erbjudanden till reseupplevelser i storstäder världen över.

Tar Shell Mastercard en kreditupplysning på UC?

Ja, Shell Mastercard tar en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen)