Supreme Card Gold

Supreme Card Gold kreditkort
gem ikon

Fördelar med Supreme Card Gold

  • check ikon Bonus på alla köp. Omvandla bonus till resor, upplevelser och andra härliga produkter
  • check ikon Delbetala räntefritt i 6 månader
  • check ikon Första 60 dagarna alltid räntefria
  • check ikon Reseförsäkring med avbeställningsskydd

Poäng på allt, alltid

Supreme Card Gold är ett bra kreditkort som du kan använda både hemma och på resan. Ett kort som ger dig massor av förmåner i samband med inköp men som också har förmånlig återbetalning av krediten.

Kreditgräns150 000 kr
Kreditränta12.36 %
Räntefria dagar60 dagar
Årskostnad245 kr

Om Supreme Card Gold

Detta kreditkort ges ut av Resurs Bank och är ett kort som har en massa förmåner som du som kreditkortsinnehavare kan ta del av. Bland annat får du i samband med kreditkortet bonus på alla dina inköp, vilket innebär att varje gång som du handlar så samlar du på dig bonuspoäng som du sedan kan använda för inköp. Kreditkortet innehåller även reseförsäkring, då du betalar resan med kortet. Du kan dessutom erhålla rabatter då du betalar med kortet hos samarbetspartner till banken.

Du har möjlighet att ansöka om en onlinekredit på upp till 150 000 kronor med en räntefri kredittid på upp till 60 dagar. Det betyder att om du betalar hela fakturan med periodens inköp så behöver du inte betala någon ränta eller andra kostnader för krediten. Du kan också delbetala din kredit i upp till 6 månader helt räntefritt. Om du väljer en längre amorteringstid så betalar du en förmånlig ränta på krediten. Du kan också sätta in pengar på ditt kort och erhålla en sparränta på dessa pengar.

Om banken

Resurs Bank har erbjudit både lån och sparande sedan början på 2000-talet. Bland annat så är banken stora på avbetalningskrediter hos elektronikkedjor. Idag så har Resurs Bank tjänster för både privatpersoner som företag som bland annat sparkonton, fakturatjänster, leasing och kreditlån till privatpersoner.

Tar Supreme Card Gold en kreditupplysning på UC?

Ja, Supreme Card Gold tar en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen)