Kreditkort utan Ă„rsavgift — Alla kreditkort som Ă€r gratis

En förekommande missuppfattning Àr att kredikort faktiskt kostar nÄgot att bÄde ansöka om och/eller att Àga. Sanningen Àr att de flesta kreditkorten idag Àr helt gratis och kostar alltsÄ ingenting att varken Àga eller ansöka om! Man kan alltsÄ ansöka om ett kreditkort och Àga det utan att behöva betala nÄgot överhuvudtaget!

Kreditkorten medför dÀrefter en massa förmÄner som man kan anvÀnda sig utav om man sÄ önskar, eller inte om man sÄ önskar. Man kan helt enkelt anvÀnda sig utav kortet nÀr man kÀnner för det och behöver inte betala nÄgot för det om man vÀljer att inte anvÀnda det.

Kreditkort som Àr gratis kan erbjuda förmÄner sÄ som reseförsÀkringar, bonus nÀr man handlar i olika butiker, rabatter vid tankning av bensin och mÄnga fler. För att hitta det kreditkort som passar just din situation, vÀlj helt enkelt det kreditkort som passar just dig bÀst och klicka dÀrefter pÄ knappen Ansök nu. Alla kreditkorten nedan Àr gratis och har ingen Ärsavgift överhuvudtaget. För onlinekrediter och kreditlÄn, klicka pÄ respektive lÀnk.

Relaterat: LÄngivare som erbjuder gratis smslÄn

angle-down ikon Topplista över de bÀsta kreditkorten utan Ärsavgift 2021

Topplista över de bÀsta kreditkorten utan Ärsavgift 2021

Supreme Card Classic kreditkort
Supreme Card Classic
Maxkredit:30 000 kr
RĂ€nta:14.36%
Årsavgift:0 kr
RĂ€ntefritt:60 dagar
AnsökLÀs mer om Supreme Card Classic
Komplett Bank Mastercard kreditkort
Komplett Bank Mastercard
Maxkredit:50 000 kr
RĂ€nta:21.40%
Årsavgift:0 kr
RĂ€ntefritt:50 dagar
AnsökLÀs mer om Komplett Bank Mastercard
Bank Norwegian Kreditkort kreditkort
Bank Norwegian Kreditkort
Maxkredit:100 000 kr
RĂ€nta:19.99%
Årsavgift:0 kr
RĂ€ntefritt:45 dagar
AnsökLÀs mer om Bank Norwegian Kreditkort
Santander Mitt Kort+ kreditkort
Santander Mitt Kort+
Maxkredit:100 000 kr
RĂ€nta:14.95%
Årsavgift:0 kr
RĂ€ntefritt:60 dagar
AnsökLÀs mer om Santander Mitt Kort+
Ecster Kreditkort kreditkort
Ecster Kreditkort
Maxkredit:100 000 kr
RĂ€nta:14.06%
Årsavgift:0 kr
RĂ€ntefritt:60 dagar
AnsökLÀs mer om Ecster Kreditkort
NOWO kreditkort
NOWO
Maxkredit:150 000 kr
RĂ€nta:14.30%
Årsavgift:0 kr
RĂ€ntefritt:60 dagar
AnsökLÀs mer om NOWO
Ikano Kort kreditkort
Ikano Kort
Maxkredit:60 000 kr
RĂ€nta:14.25%
Årsavgift:0 kr
RĂ€ntefritt:56 dagar
AnsökLÀs mer om Ikano Kort
Circle K Mastercard kreditkort
Circle K Mastercard
Maxkredit:200 000 kr
RĂ€nta:15%
Årsavgift:0 kr
RĂ€ntefritt:60 dagar
AnsökLÀs mer om Circle K Mastercard
Preem Mastercard kreditkort
Preem Mastercard
Maxkredit:60 000 kr
RĂ€nta:16.85%
Årsavgift:0 kr
RĂ€ntefritt:56 dagar
AnsökLÀs mer om Preem Mastercard
Shell Mastercard kreditkort
Shell Mastercard
Maxkredit:100 000 kr
RĂ€nta:18%
Årsavgift:0 kr
RĂ€ntefritt:30 dagar
AnsökLÀs mer om Shell Mastercard
Lunar kreditkort
Lunar
Maxkredit:Ingen kredit
RĂ€nta:0%
Årsavgift:0 kr
RĂ€ntefritt:Ja
AnsökLÀs mer om Lunar
P.F.C kreditkort
P.F.C
Maxkredit:Ingen kredit
RĂ€nta:0%
Årsavgift:0 kr
RĂ€ntefritt:Ja
AnsökLÀs mer om P.F.C

Kreditkort som Àr gratis att ansöka om

Kreditkort utan Ă„rsavgift

Att betala med kreditkort Àr ett av de vanligaste betalningssÀtten idag. Det gÄr att betala pÄ de flesta stÀllen med ett sÄdant kort, t.ex. i nÀtbutiker, nÀtcasinon och i fysiska butiker. Det finns Àven kort som har en fokus pÄ resor och kort du kan anvÀnda nÀr du tankar bilen. Men att hitta det bÀsta kortet för dig Àr inte alltid det lÀttaste. Det finns nÀmligen en rad olika aktörer som ger ut kreditkort, och de har mÄnga gÄnger olika villkor. De flesta kort har en Ärskostnad pÄ ett par hundra kronor vilket Àr en summa mÄnga önskar att de kunde slippa. Ett av alternativen som mÄnga personer dÄ tycker om Àr korten utan Ärsavgift, eller gratis kreditkort som de ocksÄ kallas ibland.

Vad innebÀr Ärsavgift?

MĂ„nga kreditkort kommer med vissa avgifter. Dessa avgifter varierar beroende pĂ„ vilken aktör du har skaffat ditt kort hos samt vilken typ av kreditkort det handlar om. Årsavgiften brukar vara en av kostnaderna du mĂ„ste betala oavsett om du anvĂ€nt ditt kort eller inte. Men trots att korten inte har nĂ„gon Ă„rsavgift Ă€r det viktigt att du lĂ€ser igenom vilka andra avgifter som kan tillkomma. Vanliga avgifter, förutom Ă„rsavgiften, Ă€r rĂ€ntan, eventuella förseningsavgifter och det kan tillkomma kostnader om du anvĂ€nder ditt kort utomlands eller betalar med det pĂ„ online butiker.

Att vÀlja rÀtt kreditkort utan avgifter

NÀr du ska vÀlja kort rekommenderas det att du börjar med att jÀmföra flera olika kort frÄn flera aktörer för att lÀttare fÄ en bild över vad de olika korten erbjuder, villkoren, vilka avgifter som tillkommer och pÄ sÄ sÀtt hitta det som passar bÀst till dig och det du vill göra. Förutom att lÀsa pÄ om villkoren bör du ta en titt pÄ vilka förmÄner du skulle vilja ha. Det finns till exempel kreditkort med cashback förmÄner och andra bonusar.

Ett av de bÀsta sÀtten att jÀmföra korten pÄ Àr genom jÀmförelsesajter, som sjÀlvaste HittaSMSLÄn. HÀr listas alla de kort som passar just dina unika önskemÄl och du fÄr dÀrefter en lista pÄ de kort som passar just din situation. Letar du till exempel efter ett gratis kreditkort Àr det helt enkelt bara att blÀddra bland kreditkorten i listan ovan och vÀlja det kreditkort som passar just dig bÀst. NÀr du hittar ett som ser intressant ut klickar du helt enkelt bara pÄ det och lÀser lite mer om vad kortet innebÀr och ansöker om det om kortet passar just din situation.

Exempel pÄ kreditkort utan Ärsavgift

För att göra det lite lÀttare kan man sÀga att det finns tvÄ typer av gratis kreditkort, nÀmligen de med bonus och de utan. Korten med bonusar Àr de som erbjuder rabatter, poÀng och pengar tillbaka. Dessa förmÄner brukar vara en av de viktigaste faktorerna att ha i Ätanke nÀr du ska vÀlja vilket kort du vill skaffa. Om du inte Àr intresserad av nÄgra förmÄner kan du vÀlja korten utan bonusar. De kan ibland vara lÀttare att förstÄ eftersom det inte Àr lika mycket information du mÄste komma ihÄg. Vissa kort har dessutom erbjudanden om att du kan köpa till försÀkringar vilket kan vara bra, framförallt om du skaffar ett kort du ska anvÀnda nÀr du reser. DÄ kan du köpa till en reseförsÀkring.

Relaterat: Vilka lÄngivare erbjuder lÄn utan startavgifter?