Lån med aktivt skuldsaldo hos Kronofogden

Skälen till att behöva ett lån trots en skuld hos Kronofogden sedan tidigare kan vara många. Det kan så att man önskar finansiera skulderna med ett nytt lån, eller att man helt enkelt behöver ett nytt lån trots en aktiv och pågående skuld hos Kronofogden. Man må ha möjligheten att lösa skulden inom några veckors tid och behöver i dagsläget ett snabbt lån för att lösa oförutsedda utgifter.

Oavsett vad anledningen må vara så finns det idag långivare som erbjuder lån trots tidigare och pågående skulder hos Kronofogden. Lån för skuldsatta erbjuds av många långivare och kommer i form av allt ifrån helt vanliga smslån trots skuld hos Kronofogden, omstartslån, samlingslån och andra typer utav lån. För att ansöka om ett lån trots aktiv skuld hos Kronofogden, välj helt enkelt en utav långivarna i listan nedan och klicka därefter på knappen ”Låna nu”. För mer information om en långivare innan ansökning, klicka helt enkelt på knappen ”Läs mer”.

Idag finns det 1 st långivare som erbjuder möjligheten att låna med aktiv skuld hos Kronofogden.

Hur mycket vill du låna?

Filtrera för:
Sefina Pantbank logo
Lån mellan1 000 - 1 000 000
Ränta från58%
Löptid90 dgr
min. Ålder18
  • Utan UC
  • Bet anm OK
  • Utb Kväll
  • Samlingslån
  • Pantlån
  • Trots skuld hos Kronofogden
Sefina Pantbank logo
Sefina Pantbank
Lån mellan1 000 - 1 000 000 kr
Löptid90 dgr
Ränta från58%
Direkt utbetalning
Betalningsanmärkning
Utan UC
Ålderskrav18 år

Jämför alla långivare

I listan nedan hittar du de kreditbolag som erbjuder lån. Listan visar information över de krav varje kreditbolag har, de termer de erbjuder och mycket annat. Såhär kan du snabbast gå igenom varje kreditbolags villkor. Klicka på "Info" för att läsa mer om kreditbolagets villkor.

Tabellen nedan kan sorteras genom att klicka på rubrikerna i tabellen.

Långivare Direkt Kväll Helg Bet.anm. Utan UCUC GratisGratis P2PP2P Swish Kredit Samla BlancoBlanco
Sefina Pantbank logo
Nej Nej Ja Ja Ja Nej Nej Nej Nej Ja Nej Info Låna

Livet är väldigt oförutsägbart, speciellt när det kommer till ekonomi. Det är en bekvämlighet att få en fast inkomst varje månad. Dock vet man aldrig vad som händer och du kan helt plötsligt stå utan jobb och en fast inkomst och samtidigt behöver ansöka om lån. Utan inkomst kan livet vändas upp och ned då det plötsligt kan bli svårt att betala exempelvis hyran och andra räkningar. Det kan också vara så att du helt plötsligt fått en oväntad räkning eller att husdjurets blivit sjuk och akut behöver vård. Oavsett vad anledningen är, kan ett lån hjälpa ifall du inte har pengarna på kontot.

Obetalda räkningar som lett till skuld hos Kronofogden

SMS lån med aktiv skuld hos Kronofogden

Lämnar du en räkning obetald en längre tid kan den gå från borgenären till inkasso och slutligen till Kronofogden. Viktigt att veta är att du kan få en prick i registret vilket kan försvåra livet en tid framöver. Kanske har du tänkt att försöka få ett sms lån för att få kontroll över skulderna. Många långivare ger exempelvis inte lån till personer med skuld hos Kronofogden trots att du kanske har ett jobb med bra inkomst när du ansöker senare. Det viktigaste du som låntagare med skuld hos Kronofogden kan göra är att se till att betala av skulden. När du betalat av skulden hos Kronofogden kommer det vara lättare att bli beviljad, även om vissa långivaren kommer neka.

Två typer av lån till låntagare med skuld hos Kronofogden

En aktiv skuld hos Kronofogden försvårar hela processen att bli beviljad ett lån men trots det är det inte helt omöjligt. Det finns exempelvis två typer av lån du kan ansöka om som eventuellt kan bli beviljade beroende på om du uppfyller de övriga kraven. Du som låntagare med skuld hos Kronofogden bör sikta dig in på så kallade pantlån. Dessa tar då pant i utbyte mot lånet och alltså inte din kreditvärdighet. Dessa långivare listas i listan högre upp på sidan. Ett annat lån där du trots alla odds kan bli beviljad är snabblån då de har liknande krav som de två tidigare nämnda lånetyperna. Viktigt att ha koll på är hur stort ditt skuldsaldo är så att det inte skenar iväg för mycket.

Krav som ställs för snabblån trots skuldsaldo hos Kronofogden

Självklart är det inte helt kravlöst utan du måste bland annat vara över 18 år gammal samt ha en bra och fast inkomst varje månad. Uppfyller du dessa kraven görs det sedan en personlig bedömning och även en kreditupplysning. Att låna pengar när du redan har en skuld kan kännas vemodigt men har du fått en oväntad räkning eller behöver fixa bilen kan det vara värt det. Bra att veta är att de flesta lån som beviljas till personers som har en skuld hos Kronofogden har högre ränta, därför är det viktigt att du vet med dig att du kommer kunna betala hela lånet i framtiden.

Vad är en skuldsanering?

När man har många aktiva skulder kan det ibland vara läge att be Kronofogden om skuldsanering vilket innebär att Kronofogden kontaktar inkasso och själva borgenären för att komma fram till en betalningsplan. Själva betalningsplanen kan sträcka sig upp till fem år och du som skuldsatt måste leva på existensminimum, ca 4800 kronor/månad. Detta för att du som skuldsatt skall kunna ge så mycket som möjligtvis till Kronofogden och borgenären.