Låna Pengar

Att snabbt låna pengar innebär att man som låntagare har möjlighet att ansöka om ett lån och få det utbetalt till ditt bankkonto inom kort tid. Direktutbetalningar kan i vissa fall ske inom några minuter, medan det i andra fall kan ta upp till 1-3 arbetsdagar.

Om du har ett akut finansiellt behov eller vill finansiera ett större inköp, som en bil, kan ett lån vara en passande lösning.

I listan nedan presenteras flera långivare där du har möjlighet att låna pengar. Du kan sortera långivarna efter olika kriterier, som till exempel lånebelopp, möjlighet till direktutbetalning, alternativ för personer med betalningsanmärkningar eller lån som inte kräver kreditupplysning via UC.

För att filtrera långivarna använder du filterknapparna ovanför långivarlistan nedan.

Idag finns det 39 st långivare du kan jämföra och låna pengar hos.

Välj lånebelopp

Filtrera för:
 • Loanstep
  Lån mellan10 000 -
  25 000
  Ränta33.46%
  Löptid1 dgr -
  3år
  min. Ålder18 år
  check ikoncheck ikonDirekt Utb.
  check ikoncheck ikonEj UC
  check ikoncheck ikonBet anm OK
  check ikoncheck ikonRäntefri period
  check ikoncheck ikonP2P
  check ikoncheck ikonUtan säkerhet
  Räkneexempel: Ett lån taget 2024-01-01 med kreditbelopp på 27 500 kr till 22,59 % rörlig årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 059 kr, ger en effektiv ränta på totalt 33,99 %. Totalt att betala är 40 611 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller. Startavgift: 0 kr, aviavgift: 60 kr/mån.
 • Ferratum
  Lån mellan1 000 -
  50 000
  Ränta53.31%
  Löptid120 dgr -
  5år
  min. Ålder21 år
  check ikoncheck ikonDirekt Utb.
  check ikoncheck ikonEj UC
  check ikoncheck ikonBet anm OK
  check ikoncheck ikonUtb Kväll
  check ikoncheck ikonUtb Helg
  check ikoncheck ikonTrustly
  check ikoncheck ikonKontokredit
  check ikoncheck ikonUtan säkerhet

  Det här är en högkostnadskredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

  Räkneexempel: Ett lån om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 755.29 kr (snitt 2563 kr per månad). Effektiv årsränta: 51.84%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 42.4999795%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr. Startavgift: 0 kr, aviavgift: 0 kr.
 • Brixo
  Lån mellan3 000 -
  50 000
  Ränta33.10%
  Löptid1år -
  4år
  min. Ålder18 år
  check ikoncheck ikonDirekt Utb.
  check ikoncheck ikonEj UC
  check ikoncheck ikonBet anm OK
  check ikoncheck ikonKontokredit
  check ikoncheck ikonUtan säkerhet
  Räkneexempel: Vid ett lån på 10 000 kr, återbetalningstid 1 år med en nominell ränta på 28.95% (effektiv ränta 33.10%) ger en totalkostnad på 11 640 kr för lånet (970 kr per månad. 12 avbetalningar). Startavgift: 0 kr, aviavgift: 0 kr.
 • Saldo
  Lån mellan1 000 -
  20 000
  Ränta26.5% -
  74.4%
  Löptid30 dgr -
  2år
  min. Ålder18 år
  check ikoncheck ikonDirekt Utb.
  check ikoncheck ikonEj UC
  check ikoncheck ikonBet anm OK
  check ikoncheck ikonUtb Kväll
  check ikoncheck ikonUtb Helg
  check ikoncheck ikonTrustly
  check ikoncheck ikonKontokredit
  check ikoncheck ikonUtan säkerhet

  Det här är en högkostnadskredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

  Räkneexempel: Vid utnyttjad kredit på 5 000 kr med nominell bunden ränta 39.5% i 12 månader, blir totalt belopp att återbetala 6 672.89 kr (556.07 kr per månad) och motsvarar en effektiv årsränta: 74.4%. Startavgift: 395 kr, aviavgift: 0 kr.
 • Extralånet
  Lån mellan10 000 -
  50 000
  Ränta31.82%
  Löptid4år -
  10år
  min. Ålder18 år
  check ikoncheck ikonEj UC
  check ikoncheck ikonBet anm OK
  check ikoncheck ikonUtan säkerhet
  Räkneexempel: Vid ett lån på 20 000 kr, återbetalningstid 1 år med en nominell ränta på 24.95% (effektiv ränta 28.01%) ger en totalkostnad på 22 805 kr för lånet (1 901 kr per månad. 12 avbetalningar). Startavgift: 0 kr, aviavgift: 0 kr.

Vanliga krav för den som vill låna pengar snabbt

För att få låna pengar snabbt av långivare krävs det att du uppfyller några krav.

Kraven inkluderar:

 • Myndig (18+ år gammal).
 • Folkbokförd i Sverige.
 • Har en återbetalningsförmåga (kan återbetala lånet).

Uppfyller du ovanstående krav kan du få lån, men utöver ovanstående krav kan långivare ställa ytterligare krav.

De ytterligare kraven kan variera stort mellan olika långivare, men berör vanligtvis följande:

 • Inga betalningsanmärkningar (det finns lån som accepterar betalningsanmärkningar, läs mer).
 • Ha en god kreditvärdighet enligt UC (det finns lån som inte tar en kreditupplysning hos UC, läs mer).
 • Ha en viss inkomst (inkomstkraven kan variera mellan långivare och det finns långivare som beviljar lån utan inkomst, läs mer).
 • Vara äldre än 18 år gammal (vissa långivare kan ha ett ålderskrav på 20+ år, 21+ år eller kanske till och med 23+ år).
 • Ha tillgång till BankID.
 • Ha ett giltigt bankkonto på en svensk bank.

För att veta vilka krav en långivare har, då dessa kan variera stort, behöver man se detta innan man ansöker. Det ökar chanserna till att man beviljas lån hos en långivare.

På HittaSMSLån kan du klicka in på en långivare och se vilka krav de har.

Utbud av lån

Lyckligtvis för den som vill låna pengar är utbudet av lån idag väldigt stort, och ett stort utbud innebär möjligheter för jämförelser och för att hitta fördelaktiga alternativ som kan passa en själv.

På HittaSMSLån kan du jämföra många olika typer av lån:

Nedan följer mer information om utbudet av lån just nu.

Låna pengar med direkt utbetalning

För den som är i ett akut behov av lån så kan hastigheten på utbetalningen vara viktig. Lyckligtvis har inte alla långivare handläggningstider på flera arbetsdagar, utan väldigt många långivare kan också betala ut lån direkt.

I regel är dessa lån på mindre belopp, vanligtvis mellan 1000 kr och 50 000 kr, och låneräntorna brukar vara högre jämfört med de mer traditionella alternativen som privatlån. För att se utbudet av lån som betalar ut direkt, besök sidan Lån med direkt utbetalning eller bocka för Utb. Direkt i långivarlistan ovan.

För att se utbudet av kontokrediter, som du kan ansöka om i förväg och därefter ha tillgång till så snart behovet uppstår, besök sidan för Onlinekrediter eller skrolla lite längre ner på denna sida för att se sektionen om Kontokrediter.

Låna pengar utan att en kreditupplysning tas hos UC

UC, som står för ”Upplysningscentralen”, är Sveriges största kreditupplysningsbolag och det bolag som de allra flesta långivare och kreditinstitut använder för sina kreditupplysningar.

Många anledningar kan finnas till att man inte vill låna pengar av en långivare som tar en kreditupplysning hos UC:

 • Antalet kreditupplysningar hos UC kan påverka kreditbetyget man har enligt kreditupplysningsbolaget. Att ansöka om lån utan en kreditupplysning hos dem kan därför vara positivt för kreditbetyget hos upplysningsbolaget. Dock finns det också nackdelar med lån utan UC, se mer om dessa nedan.
 • Eftersom antalet kreditupplysningar hos UC kan påverka kreditbetyget så kan den som har många kreditförfrågningar hos UC få det svårare att få lån, vilket är varför ett lån där kreditupplysningen inte tas hos UC kan vara ett sätt för dem att fortfarande få lån.

Men trots att ovanstående anledningar kan vara fördelar till att välja lån utan UC så finns det även nackdelar med låneformen:

 • I vissa fall dyrare: Eftersom UC är det kreditupplysningsbolag som erbjuder den mest detaljerade kreditbilden för kreditgivare så kan kreditgivaren också erbjuda så goda lånevillkor som möjligt, för den som är kreditvärdig. Andra kreditupplysningsbolag erbjuder inte lika goda kreditupplysningar, och därför kan kostnaderna inte heller vara lika optimerade för dig som faktiskt är kreditvärdig och hade kunnat få goda villkor om du ansökt om lån med en kreditupplysning hos UC.
 • Mindre lånebelopp: Det är i regel mindre lån som man kan få utan att en kreditupplysning tas hos UC. Lånen brukar ha ett maxbelopp på 50 000 kr. Högre lån vill helst ta kreditupplysningen hos UC för att få en så god kreditbild som möjligt av låntagaren.

För att lära dig mer om lån där kreditupplysningen inte tas hos UC, och hur de fungerar, samt hitta lån där kreditupplysningen inte tas hos UC, besök sidan för Lån utan UC. Du kan också se alla lån direkt på den här sidan genom att bocka för Ej UC i filterlådorna ovanför långivarlistan ovan.

Viktigt: När man talar om ”lån utan UC” menar man inte lån där en kreditupplysning inte överhuvudtaget tas, utan man menar endast att kreditupplysningen tas hos ett annat kreditupplysningsbolag, som exempelvis Creditsafe eller Bisnode.

Relaterat:

Lån trots betalningsanmärkningar

Betalningsanmärkningar kan man få ifall man inte återbetalat tidigare lån eller haft problem med tidigare betalningar.

Även ifall anmärkningar inte är något positivt och är en negativ signal för långivare så behöver de inte alltid visa på en dålig nuvarande ekonomi, och eftersom betalningsanmärkningen varar i 5 år för privatpersoner finns det stor chans att man fått ordning på sin ekonomi medan betalningsanmärkningen ligger kvar. Därför utgör betalningsanmärkningar inte alltid ett hinder för den som behöver låna pengar.

För den som behöver låna pengar trots betalningsanmärkning, besök sidan för Lån med betalningsanmärkning eller bocka för Med Betalningsanmärkning med filterlådorna ovanför långivarlistan ovan, så kommer listan att filtreras och endast visa långivare som erbjuder lån trots betalningsanmärkning.

Relaterat:

Låna pengar gratis utan ränta

Vissa långivare erbjuder lån utan någon som helst ränta. Dessa erbjuds som erbjudande, oftast för nya kunder, dock finns det även lån som erbjuder räntefria lån för alla kunder, nya som återkommande, så länge lånet återbetalas inom en viss period.

Några av dessa långivare är:

Men även andra långivare, som Svea Ekonomi, med flera, har olika erbjudanden med olika samarbetspartners där man kan få lån för olika köp utan att någon ränta tillkommer under en viss tid.

Dock är det viktigt att veta att lånen alltid måste återbetalas inom den överenskomna tiden och i andra fall så tillkommer räntan som vanligt.

Bland räntefria lån kan räntan vara något högre än den ränta du hade kunnat få någon annanstans, för att långivaren vill kompensera för erbjudandet. Därför är det viktigt att man vet att man kommer kunna följa återbetalningsplanen och att återbetalningar inte kommer att utebli innan man ansöker om lån som är räntefria.

Vanlig räntefri period bland gratislån kan vara:

 • 14 dagar räntefritt
 • 30 dagar räntefritt

Antalet dagar och månader kan variera mellan olika lån.

För att se lån som inte har någon ränta, besök sidan för Lån utan ränta.

Kvällsutbetalning eller helgutbetalning

Utbetalningarna bland lån idag är flexibel. Det är inte ovanligt att man kan få lån utbetalda under kvällstider eller under helgtider. Utbetalningarna möjliggörs oftast av olika betallösningar, som exempelvis Trustly eller Zimpler, dock kan de även göras möjliga genom att långivaren har ett bankkonto med de flesta storbanker. Vid beviljad ansökan så gör långivaren en intern överföring från samma bank som låntagaren har, så att överföringen av lånet sker direkt, alla dagar i veckan, dygnet runt.

För att se lån som har kvällsutbetalning, besök sidan för Lån med kvällsutbetalning.

För att se lån som har helgutbetalning, besök sidan för Lån med helgutbetalning.

Relaterade sidor:

Utan inkomst, jobb, anställning, som arbetslös eller med dålig kreditvärdighet

För den som inte har fast anställning, inte har jobb, inte har hög inkomst, är arbetslös eller helt enkelt har låg kreditvärdighet så finns det fortfarande chans till att få lån. Det är nämligen kravet på återbetalningsförmåga som gäller hos många långivare och inte anställningsstatus eller hur mycket man tjänar.

För att se långivare som inte har krav på anställning eller som gör en individuell inkomstbedömning, besök sidan för Lån utan inkomst.

Om du inte har någon inkomst överhuvudtaget så finns det fortfarande chans till att få lån. I sådana fall har du två val du kan välja mellan:

Pantlån

Pantlån är lån där du pantsätter ett föremål i utbyte mot pengar.

Fördelarna med pantlån är att en kreditupplysning inte tas och att vem som helst kan få lån, så länge de pantsätter ett föremål som har ett värde.

Se mer om pantlån på sidan om Pantlån.

Låna snabbt med en medsökande

Om du inte är kreditvärdig alls så kan du alltid ta med en medsökande i din ansökan. Det är då den medsökandes kreditvärdighet som granskas och ifall den medsökande är kreditvärdig så kan du fortfarande få lån.

Viktigt: Vid lån med medsökande så är det alltså den medsökandes ansvar att du återbetalar lånet. Om lånet inte återbetalas så är det den medsökande ansvar att återbetala det. Om återbetalningar uteblir går betalningarna vidare till inkasso, och kan sedan leda till betalningsanmärkningar och gå vidare till Kronofogden.

Relaterade sidor:

Vanliga saker att låna pengar till

Vissa saker är vanligare att låna pengar till än andra. Nedan följer några av de vanligaste sakerna många söker lån för:

Oavsett vad du lånar pengar till är det dock alltid av yttersta vikt att du jämför lånen och aldrig ansöker om ett lån du inte har råd med att återbetala.

Så här kan du budgetera ett lån:

Planera in ett lån i din ekonomi

Innan du ansöker om ett lån ska du alltid vara informerad om hur mycket lånet kommer att kosta dig varje månad.

Planera in återbetalningarna i din månatliga budget.

Ett smart alternativ är att sätta återbetalningarna på autogiro, så att de alltid dras ifrån ditt bankkonto automatiskt och så att du inte missar en återbetalning, och prioritera alltid återbetalningarna först.

Har du råd med lånet och kan planera in dem i din hushållsbudget, återbetalar dem i tid varje månad så kan det vara fördelaktigt att ta ett lån för att bekosta ett köp som man därefter delbetalar under några månaders tid.

Var medveten om: Som konsument har du alltid rätt till att skjuta upp en återbetalning en månad. Detta kan vara fördelaktigt ifall du inte kan återbetala lånet någon månad. Dock har du endast rätt till en uppskjutning och ifall lånet fortfarande inte betalas tillbaka så går det vidare till inkasso, och därefter vidare till Kronofogdemyndigheten.

Skuld hos Kronofogden/med skuldsanering: Så här fungerar det

När man har en aktiv skuld hos Kronofogdemyndigheten (KFM) eller genomgår en skuldsanering så blir det genast väldigt svårt att få lån. Den som vill ha ett lån för diverse konsumtion kommer att bli nekad hos de allra flesta.

De enda lånen man egentligen kan få ifall när man har ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden eller genomgår en skuldsanering är så kallade samlingslån. Dessa är lån som är till för att samla en låntagares mindre smålån och krediter och baka ihop dem till ett enda, större lån och på så vis skära ner på lånens månadskostnad.

Samlingslån är fördelaktiga för den som är aktivt skuldsatt och kan hjälpa dem med att återbetala lån. Men för den som vill låna pengar för att exempelvis köpa en häst eller bekosta något annat så är lån i regel nästintill helt uteslutna. Man bör först lösa befintliga skulder innan man tar an andra lån för konsumtion.

För att lära dig mer om lån trots skuld hos Kronofogden, besök sidan för Lån trots skuld hos KFM.

Andra beteckningar för samlingslån:

Relaterade sidor:

Det går att låna pengar med CSN som inkomst

För studenter och folk som har CSN som inkomst finns det fortfarande möjligheter till lån, dock är det viktigt att man tänker på vissa saker innan man väljer att låna pengar:

 • Innan du ansöker om lånet så kan du alltid se exakt hur mycket lånet kommer att kosta dig, innan du ansöker. Ansök aldrig om ett lån som inte passar in i din månadsinkomst. Planera alltid in lånet och se om du har råd med det, och om så, ansök.
 • Det är i regel ”snabblån” som kommer vara dina alternativ. Även med dessa kommer kostnaden framgå. Lånen är oftast på mindre belopp och är lån som är tänkta ska återbetalas snabbt. Planera alltid in lånet och räkna med att återbetala det inom 1-3 månader för att se till så att lånet inte tugger på din ekonomi allt för länge.

Det går inte att understryka nog hur viktigt det är att räkna på lånet innan du ansöker.

Ifall du exempelvis studerar och har en CSN-inkomst på 3000 kr varje månad, och exempelvis behöver ett lån på 4000 kr, så kan du tydligt se hur mycket lånet kommer att kosta för dig samt hur lång återbetalningstiden kommer vara:

Ifall lånet kostar 400 kr/månad (inklusive ränta) och återbetalningstiden är 1 år, där du totalt återbetalar 4800 kr, så kan du enkelt räkna på lånet och vara säker på att du kommer klara av att betala tillbaka 400 kr varje månad med din månadsinkomst på 3000 kr, och om så är fallet så kan du ansöka om lånet.

Saker att tänka på innan du lånar

Innan du lånar pengar är det alltid viktigt att se över vissa saker:

 • Räkna på lånen: Låna aldrig mer än ett belopp du har råd att betala tillbaka varje månad.
 • Överväg andra alternativ innan du lånar: Lån kostar och om du kan använda dig av besparingar eller få pengar på andra sätt så är det alltid att föredra, istället för att ansöka om lån.
 • Jämför alltid lån: Olika lån har olika villkor och trots att en viss aktör kanske är populär och har nöjda kunder så kan det ändå finnas lån du kan få någon annanstans med bättre villkor. I slutändan är ett lån endast en utbetalning av pengar du får och inte mycket mer än så. Viktigast av allt är alltså lånens villkor.
 • Jämför den effektiva räntan när du jämför lån: Den effektiva räntan är den ränta som visar på ett låns totala kostnad (ränta plus avgifter). Den effektiva räntan skiljer sig alltså från den nominella räntan, som endast är ett låns räntekostnad. Andra avgifter kan också tillkomma, som exempelvis uppläggningsavgifter och administrationsavgifter. Mer om den effektiva räntan.

Relaterat: Lån utan startavgift

Så här kan du hitta de bästa lånen snabbt med HittaSMSLån

Med HittaSMSLån blir det enklare att jämföra lån. Så här gör du:

 1. Fyll i lånebeloppet som du söker ett lån på med låneslidern högst upp på sidan.
 2. Ange eventuella preferenser som du har, exempelvis lån utan UC eller lån trots betalningsanmärkning.
 3. Jämför långivarna som visas på listan. Dessa är alla lån som matchar dina behov.
 4. Hitta ett lån som är billigt och som kan passa dig, och gå därefter vidare.

Genom att jämföra lån och hitta billiga och fördelaktiga lån kan du hitta de optimalaste lånen som passar just dina behov, utan att behöva betala för mycket för lånet.

Enkelt att låna pengar med låg ränta

En av de viktigaste aspekterna med lån är den effektiva räntan (lånets kostnad).

På HittaSMSLån kan du hitta lånen som har lägst ränta på ett väldigt enkelt sätt: Besök helt enkelt sidan för Lån med låg ränta, så kommer du att se alla lån som finns att tillgå, rangordnade efter de billigaste lånen först.

På så sätt kan du snabbt hitta de billigaste lånen och jämföra dem med varandra.

Hur mycket kan man låna?

En vanligt förekommande fråga är hur mycket pengar man kan låna när man ansöker om ett lån, varesig det är ett smslån eller något annat typ av lån.

Svaret är väldigt varierande och beror på:

 • Låntagarens ekonomi
 • Låntagarens tidigare skulder
 • Om det finns några tidigare betalningsanmärkningar eller skuld hos Kronofogden
 • Långivarens produkt
 • Krav och behov

Med det sagt brukar långivare oftast följa vissa mönster:

 • Snabblån, eller ”mindre lån” erbjuder i regel lån på upp till 50 000 kr.
 • Större privatlån erbjuder i regel lån på upp till 600 000 kr.

Vanliga frågor och svar

De vanligaste avgifterna och räntorna på lån är:

 • Start-/Uppläggningsavgift: Engångsavgift som betalas när ett lån beviljas, och som täcker kostnaderna för att förbereda och sätta upp lånet. Vanlig kostnad är mellan 100 och 400 kr.
 • Avi-/Faktureringsavgift: Avgift som betalas för att långivaren ska kunna skicka ut fakturor. Betalas i samband med varje faktura och är vanligtvis på mellan 40-60 kr/faktura.
 • Ränta: Avgift som betalas för att låna pengar och är baserad på kreditvärdighet samt lånebelopp.

De vanligaste typerna av lån är:

 • Konsumentlån: Dessa lån är för privatpersoner och är till för konsumtion, till exempel för att köpa en bil eller för att göra hemrenoveringar. Vanliga konsumentlån är blancolån, privatlån, smslån och snabblån.
 • Hypotekslån: Hypotekslån är lån som används för att köpa eller refinansiera en bostad. Lånen kallas även för "bolån" och "huslån".
 • Kreditkortslån: Kreditkortslån är lån som erbjuds genom ett kreditkortsföretag, och som används för att köpa varor eller tjänster.
 • Studentlån: Studentlån är lån som erbjuds för att hjälpa studenter att betala sina utbildningskostnader.
 • Företagslån: Företagslån är lån som erbjuds till företag för att hjälpa dem att finansiera nya projekt, investera och expandera sin verksamhet.

De vanligaste riskerna som kan uppstå när man lånar pengar snabbt är:

 • Överdriven skuldsättning: Om du tar lån utan att ha en realistisk plan för hur du ska betala tillbaka den lånade summan kan det leda till överdriven skuldsättning.
 • Höga räntor: Lån som betalas ut snabbt har ofta högre räntor än andra typer av lån, vilket kan leda till att du betalar mer än du behöver.
 • Förfallna lån: Om du inte har råd att betala tillbaka lånet i tid, kan du drabbas av förfallna lån, förseningsavgifter och inkassokrav.
 • Misslyckande att betala: Om du inte kan betala tillbaka ditt lån kan det leda till att du hamnar i skuldfällan.

Det finns ett antal saker som man kan göra för att förhindra att falla i en lånefälla när man lånar pengar snabbt:

 • Se till att göra ett omfattande research om olika långivare och deras villkor. Se till att läsa och förstå alla villkor innan man går med på något avtal.
 • Jämför olika långivare för att se vilken som erbjuder det bästa priset.
 • Säkerställ att du är fullt medveten om alla avgifter som är förknippade med lånet. Se till att du kan betala av lånet på ett ansvarsfullt sätt, inom de givna tidsramarna.
 • Se till att du har en back-up-plan om du inte kan betala lånet i tid.

Man skyddar sig mot bedrägeri genom att läsa igenom alla villkor, ansökningsprocesser och avtal noggrant innan man ansöker om ett lån. Man bör också utföra en noggrann bakgrundskontroll på långivaren för att säkerställa att man har att göra med en legitim verksamhet. Det är också viktigt att man endast lånar pengar som man har råd att betala tillbaka och att man är medveten om alla avgifter och räntor som är förknippade med lånet.

Bästa långivare enligt kunder

angle-down ikon Favoritlångivare hos kunder som söker detta lån

Loanstep
Lånebelopp10 000 - 25 000 kr
Löptid1 dgr - 3år
Ränta33.46%
Direkt utbetalningcheck ikon
Betalningsanmärkningcheck ikon
Ej UCcheck ikon
Ålderskrav18 år
Räkneexempel: Ett lån taget 2024-01-01 med kreditbelopp på 27 500 kr till 22,59 % rörlig årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 059 kr, ger en effektiv ränta på totalt 33,99 %. Totalt att betala är 40 611 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller. Startavgift: 0 kr, aviavgift: 60 kr/mån.
Ferratum
Lånebelopp1 000 - 50 000 kr
Löptid120 dgr - 5år
Ränta53.31%
Direkt utbetalningcheck ikon
Betalningsanmärkningcheck ikon
Ej UCcheck ikon
Ålderskrav21 år

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Räkneexempel: Ett lån om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 755.29 kr (snitt 2563 kr per månad). Effektiv årsränta: 51.84%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 42.4999795%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr. Startavgift: 0 kr, aviavgift: 0 kr.
Brixo
Lånebelopp3 000 - 50 000 kr
Löptid1år - 4år
Ränta33.10%
Direkt utbetalningcheck ikon
Betalningsanmärkningcheck ikon
Ej UCcheck ikon
Ålderskrav18 år
Räkneexempel: Vid ett lån på 10 000 kr, återbetalningstid 1 år med en nominell ränta på 28.95% (effektiv ränta 33.10%) ger en totalkostnad på 11 640 kr för lånet (970 kr per månad. 12 avbetalningar). Startavgift: 0 kr, aviavgift: 0 kr.
Saldo
Lånebelopp1 000 - 20 000 kr
Löptid30 dgr - 2år
Ränta26.5% - 74.4%
Direkt utbetalningcheck ikon
Betalningsanmärkningcheck ikon
Ej UCcheck ikon
Ålderskrav18 år

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Räkneexempel: Vid utnyttjad kredit på 5 000 kr med nominell bunden ränta 39.5% i 12 månader, blir totalt belopp att återbetala 6 672.89 kr (556.07 kr per månad) och motsvarar en effektiv årsränta: 74.4%. Startavgift: 395 kr, aviavgift: 0 kr.
Extralånet
Lånebelopp10 000 - 50 000 kr
Löptid4år - 10år
Ränta31.82%
Direkt utbetalningtimes ikon
Betalningsanmärkningcheck ikon
Ej UCcheck ikon
Ålderskrav18 år
Räkneexempel: Vid ett lån på 20 000 kr, återbetalningstid 1 år med en nominell ränta på 24.95% (effektiv ränta 28.01%) ger en totalkostnad på 22 805 kr för lånet (1 901 kr per månad. 12 avbetalningar). Startavgift: 0 kr, aviavgift: 0 kr.
Klara Lån
Lånebelopp5 000 - 150 000 kr
Löptid1år - 8år
Ränta8.57% - 236%
Direkt utbetalningtimes ikon
Betalningsanmärkningcheck ikon
Ej UCtimes ikon
Ålderskrav18 år

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Räkneexempel: Vid ett lån på 30 000 kr, återbetalningstid 2 år med en nominell ränta på 26.05% (effektiv ränta 29.4%) ger en totalkostnad på 38 808 kr för lånet (1 617 kr per månad, 24 avbetalningar). Startavgift: 0 kr, aviavgift: 0 kr.
Northmill
Lånebelopp1 000 - 50 000 kr
Löptid150 dgr - 6år
Ränta9.22% - 30.21%
Direkt utbetalningcheck ikon
Betalningsanmärkningcheck ikon
Ej UCtimes ikon
Ålderskrav18 år
Räkneexempel: Vid en kredit på 25 000 kr, återbetalningstid 5 år med en nominell ränta på 13.9% (effektiv ränta 16.88%) ger en totalkostnad på 36 237 kr för lånet (604 kr per månad, 60 avbetalningar). Startavgift: 195 kr, aviavgift: 19 kr.
Freedom Finance
Lånebelopp5 000 - 600 000 kr
Löptid1år - 20år
Ränta4.01% - 33.18%
Direkt utbetalningtimes ikon
Betalningsanmärkningcheck ikon
Ej UCtimes ikon
Ålderskrav18 år
Räkneexempel: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.99 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 7.22 %, tot. belopp 243 435:-, kostnad 2 549:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2023-02-28. Startavgift: 0 kr, aviavgift: 0 kr.
Flexkontot
Lånebelopp3 000 - 30 000 kr
Löptid30 dgr - 2år
Ränta76.80%
Direkt utbetalningcheck ikon
Betalningsanmärkningcheck ikon
Ej UCcheck ikon
Ålderskrav18 år

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Räkneexempel: Krediten har 43.98% nominell bunden årsränta, 475 kr i uppläggningsavgift och 25 kr månatlig administrationsavgift. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 1 120 kr per månad under 12 månader har en effektiv årsränta på 76.80%. Det innebär en total kostnad för krediten om 3 440 kr. Startavgift: 475 kr, aviavgift: 25 kr/avi.