FoxyFinans

Sammanfattning

FoxyFinans logo

 4/5  -  HittaSMSLån.com's omdöme.Betyget baseras på långivarens omdömen, utbud, tillgänglighet och lånevillkor.Ansök

Datan gäller lån som görs via Hitta SMS Lån.

Information om FoxyFinans

FoxyFinans är ett kreditinstitut som är relativt nyetablerat i Sverige. Det kommer ursprungligen från USA och kan erbjuda mycket bra lånevillkor till svenska låntagare. Hos FoxyFinans kan du låna så mycket som 600 000 kr och du kan välja att betala av ditt lån under så lång tid som 15 år. Samtidigt är den effektiva räntan väldigt fördelaktig och faktum är att den är så pass låg att den nästan ligger i klass med traditionella banklån.

Lånekrav hos FoxyFinans

 • Inkomstkrav: Bedöms individuellt.
 • Åldersgräns: Minst 20 år gammal.
 • Lån med betalningsanmärkning: Ja.
 • Övrigt: Måste ha en inkomst antingen från tjänst eller pension. Får inte heller ha tagit ut ett lån från FoxyFinans de senaste 30 dagarna.

Fördelar med att låna hos FoxyFinans

 • Med FoxyFinans kan du som låntagare hitta ett lån som passar just din ekonomi då du kan välja ett belopp som är lagom för dig och de behov du har. Den minsta summan du kan låna är 10 000 kronor och då går det riktigt snabbt att låna. Behöver du mer pengar går det att låna betydligt mer, upp till 600 000 kronor hos FoxyFinans.
 • Du väljer själv löptid för ditt lån, den tiden är flexibel så därför kan du betala tillbaka lånet i din egen takt. FoxyFinans erbjuder dig återbetalning på ett år, eller under flera års tid. Lite beroende på vilken summa du väljer att låna.
 • Utbetalningen går snabbt, du har pengarna inom kort om behov av snabba kontanter skulle uppstå. Vanligen sker utbetalningen samma dag, men om din ansökan når de efter klockan 13:30 dröjer utbetalningen till nästa dag. Beroende på vilken bank du har tar det olika lång tid innan du har pengarna på ditt konto.
 • FoxyFinans gör kreditupplysningar genom två aktörer, antingen UC eller Creditsafe. Att ta sms lån med betalningsanmärkning är vanligen svårt, men med FoxyFinans kan det faktiskt gå. Vilken av de två aktörerna som genomför kreditupplysningen beror på hur stor summa du vill låna. Vid lån över 10 000 kronor använder sig FoxyFinans av UC och för mindre summor använder de sig utav Creditsafe.

Låneerbjudanden hos FoxyFinans

Hos FoxyFinans kan du välja att låna mellan 10 000 – 600 000 kr och dessutom till en ovanligt låg ränta. De höga summorna som du kan låna innebär förstås att tidsperioden som du kan välja att återbetala lånet under blir längre och du kan således få upp till 15 år på dig att betala av ditt lån. Allt detta gör FoxyFinans till en väldigt attraktiv lånegivare bland alla de kreditbolag som ger privatlån. Den nominella räntan är endast 5.3% och tack vare den så kan den effektiva räntan ligga runt 6.54%, vilken då inkluderar en uppläggningsavgift om 495 kr samt aviavgifter på 35 kr per månad.

Som ett exempel kan nämnas att om du tar ett lån hos FoxyFinans på 70 000 kr, vars återbetalning sträcker sig över 15 år, så får du en månadskostnad på 600 kr. Det innebär att den totala kostnaden för lånet blir drygt 108 000 kr.

Lånar FoxyFinans utan UC?

Svaret på om FoxyFinans lånar ut pengar utan att göra en kreditprövning hos UC är nej. En kreditbedömning görs alltid och FoxyFinans har valt att använda sig av just UC. Däremot så är FoxyFinans ett av de kreditinstitut som är lite mer tillåtande när det kommer till betalningsanmärkningar och beslut om huruvida lånet ska beviljas eller inte när den potentiella låntagaren ansöker kan vara mycket individuellt. Det finns således en chans att du kan få ta lån hos FoxyFinans trots att UC görs och trots att kreditprövningen visar att du har betalningsanmärkningar.

Andra lånekrav hos FoxyFinans

FoxyFinans ställer dock vissa andra krav på dig och ett av de tyngsta kraven är att du måste ha någon typ av fast inkomst. Däremot har de inga tydliga krav på vilken typ av inkomst det handlar om eller hus stor den ska vara, så det kan mycket väl vara möjligt att ta lån hos FoxyFinans om du till exempel endast har pensionen som inkomstkälla. Ett annat krav är att du måste vara minst 20 år gammal för att få ett lån beviljat och därtill får du inte ha tagit något lån under de senaste 30 dagarna hos FoxyFinans för att din låneansökan ska behandlas.

Omdöme för FoxyFinans

FoxyFinans kan rekommenderas, trots att det är så pass nytt på den svenska lånemarknaden. Det är de fördelaktiga räntorna och de stora lånesummorna som främst drar upp betyget. Möjligheten att kunna låna pengar trots betalningsanmärkningar och det faktum att FoxyFinans gör en djupare analys av varje enskild låneansökan innan beslut är även det mycket positivt för dig som låntagare. Självfallet bör du dock vara försiktig med att ta lån om du har en svajig ekonomi och inte är säker på att du kommer att kunna återbetala lånet enligt plan.

Öppettider

 • Måndag:-
 • Tisdag:-
 • Onsdag:-
 • Torsdag:-
 • Fredag:-
 • Lördag:-
 • Söndag:-

Kontakt

Övrigt

Andra långivare

LetaLån logo
OPR Privatlån logo
Advisa logo
Mobillån logo
Sambla logo