Samla lån och krediter hos en långivare utan UC

Samla lån med UC

Att samla lån betyder att man ansöker om ett nytt lån hos en långivare för att betala av tidigare lån och krediter och på så vis erhålla bättre lånevillkor hos den nya långivaren och slippa ha flera lån hos flera olika långivare. Istället har man alltså ett lån, hos en långivare, och har slagit ihop sina tidigare lån så dessa nu är i form av ett nytt lån hos en ny långivare.

Det är fullt möjligt att idag samla sina lån utan UC—vilket betyder att när du ansöker om lånet så kommer ingen kreditupplysning att tas hos UC. Långivare använder istället då andra kreditupplysningsföretag som Bisnode och Creditsafe. Dessa företag delar inte med sig utav kreditupplysningarna och din kreditvärdighet påverkas därmed inte i samband med att du ansöker om att få samla dina lån och krediter hos den nya långivaren.

Om du önskar samla dina lån utan UC är nedanstående långivare de långivare som erbjuder denna typ av lån. För att ansöka om ett lån hos en utav dem—klicka helt enkelt på knappen ”Låna nu”. För mer information innan ansökning, klicka helt enkelt på ”Läs mer”.

I dagsläget finns det 1 st långivare som erbjuder möjligheten att samla lån utan UC.

Hur mycket vill du låna?

Filtrera för:
Untie logo
Lån mellan20 000 - 80 000
Ränta från9.23%
Löptid1år - 5år
min. Ålder20
  • Utan UC
  • P2P
  • Samlingslån
  • Blancolån
Untie logo
Untie
Lån mellan20 000 - 80 000 kr
Löptid1år - 5år
Ränta från9.23%
Direkt utbetalning
Betalningsanmärkning
Utan UC
Ålderskrav20 år

Jämför alla långivare

I listan nedan hittar du de kreditbolag som erbjuder lån. Listan visar information över de krav varje kreditbolag har, de termer de erbjuder och mycket annat. Såhär kan du snabbast gå igenom varje kreditbolags villkor. Klicka på "Info" för att läsa mer om kreditbolagets villkor.

Tabellen nedan kan sorteras genom att klicka på rubrikerna i tabellen.

Långivare Direkt Kväll Helg Bet.anm. Utan UCUC GratisGratis P2PP2P Swish Kredit Samla BlancoBlanco
Untie logo
Nej Nej Nej Nej Ja Nej Ja Nej Nej Ja Ja Info Låna

Samla lån utan UC

Har du hört talas om samlingslån? Ett samlingslån är en låneform som är framtagen för att människor som har samlat på sig många krediter och smålån ska ha en möjlighet att betala tillbaka dessa och snabbt få en bättre kreditvärdighet. Privatlån, snabblån och krediter kan göra så att man får en mängd olika utgifter varje månad och förutom amorteringskravet, så måste du även betala ränta för varje enskild skuld.

Ta ett samlingslån utan UC

Samla lån utan UC

Fördelarna med att samla lån är många. Till skillnad från privatlånet så har samlingslån vanligtvis mycket bättre villkor och kraven är inte lika många och stora. Orsaken till detta är för att samlingslån är till för att hjälpa människor som har samlat på sig lån över en längre tid eller som kanske har många kreditupplysningsförfrågningar hos Upplysningscentralen (UC). Många kreditupplysningar kan annars göra det svårt att få ett lån, just eftersom kreditvärdigheten påverkas negativt. Ett vanligt missförstånd är att ett lån utan UC är detsamma som ett lån utan kreditupplysning, men så är alltså inte fallet. Långivaren kommer fortfarande att behöva ta en kreditupplysning på dig för att se att din ekonomi kan klara av lånet, men använder sig då alltså av andra kreditupplysningsföretag. Bisnode och Creditsafe är två kreditupplysningsföretag som är mycket kända på marknaden och som fungerar precis lika bra.

Fördelar med att samla lån utan UC

Konsten att samla lån kan gå under flera olika namn. Låneformen kan också kallas för omstartslån och beloppen som går att låna är höga. Det är inte ovanligt att man kan låna upp till 600 000 kronor i samband med att man samlar lån och detta kan alltså göras utan att en kreditupplysning görs hos UC. Att samla lån utan UC kan i många fall medföra en högre ränta, men i slutändan kommer du fortfarande vinna på att samla dina mindre skulder som du har idag. Det finns många fördelar med att samla lån och här nedan har vi listat de främsta.

  • Du får bara en månadskostnad och en ränta att betala
  • Du sparar in pengar så att du kan amortera av lånet snabbare och på så vis få en bättre kreditvärdighet.
  • Din kreditvärdighet blir bättre generellt
  • Du kan ta lån trots betalningsanmärkningar utan UC
  • Att samla lån utan UC ger dig bättre lånevillkor

 

Jämför innan du väljer att samla lån utan UC

Det kan inte upprepas nog hur viktigt det är att man jämför lån innan man väljer ett som man vill gå vidare med. När du jämför lånegivarna mot varandra har du möjlighet att se vilken aktör som kan erbjuda dig det bästa lånet. Det handlar inte bara om beloppet som du har möjlighet att låna, utan främst räntan, eventuella avgifter och vilka lånevillkor som du får generellt. En långivare kan erbjuda dig ett högt belopp och en lång återbetalningstid, men har istället en ränta som är skyhög. Andra erbjuder en snävare löptid, men mycket bättre ränta.

Att jämföra skuldfinansieringslån är oftast helt kostnadsfritt och du gör det enkelt själv via nätet. Börja med att välja vilken låneform som du är intresserad av och skriv därefter in det önskade beloppet. Du kommer inte att binda dig till något enbart för att du ansöker och jämför. Det är först när du signerat lånelöftet som du och långivaren har ett avtal som måste upprätthållas.

Bästa långivare enligt kunder

Favoritlångivare hos kunder som söker detta lån

Untie logo
Untie
Lånebelopp20 000 - 80 000 kr
Löptid1år - 5år
Ränta9.23% - 16.23%
Direkt utbetalning
Betalningsanmärkning
Utan UC
Ålderskrav20 år