Lån med Decidas — Alla långivare som använder Decidas

När långivare beviljar lån tar de alltid en kreditupplysning — detta för att lära sig lite mer om kunden som ansöker om lånet. Dock så behöver inte alla ta en kreditupplysning hos UC. Nackdelen med en kreditupplysning hos UC är att den syns för andra långivare och kan skada ens kreditvärdighet. Av den anledningen kan det vara bra att ansöka om ett sms lån utan UC, vilket innebär att kreditupplysningen tas hos ett annat kreditupplysningsföretag. Detta kan vara antingen Creditsafe, Bisnode, eller Decidas.

Om ett snabbt lån utan UC med kreditupplysning hos Decidas önskas så finnes alla långivare som tar en kreditupplysning hos Decidas nedan.

Man får aldrig glömma att lån måste återbetalas. Vid utebliven betalning riskerar man att få betalningsanmärkningar. I nedanstående lista finns bl.a högkostnadskrediter (dessa är lån med effektiva räntor på över 29.75%), vilket innebär att man måste betala en ränta på lånet. Räntan är en obligatorisk kostnad för att få låna pengar överlag. För mer information och hjälp om lån, högkostnadskrediter och räntor kontakta gärna budget- och skuldrådgivning hos din lokala kommun. Information om hur du gör för att låna pengar finns hos www.hallakonsument.se. Låna endast om du har råd med lånet och räntan som medföljer.

Idag finns det totalt 0 st långivare som erbjuder lån med en kreditupplysning hos Decidas.

Hur mycket vill du låna?

Filtrera för:

Jämför alla lånekostnader för lån på kr

I listan nedan hittar du de kreditbolag som erbjuder lån på kr. Listan visar information över de krav varje kreditbolag har, de termer de erbjuder och mycket annat. Såhär kan du snabbast gå igenom varje kreditbolags villkor. Klicka på "Info" för att läsa mer om kreditbolagets villkor.

Tabellen nedan kan sorteras genom att klicka på rubrikerna i tabellen.

Långivare Direkt Kväll Helg Bet.anm. Utan UCUC GratisGratis P2PP2P Swish Kredit Samla BlancoBlanco

Låna pengar med Decidas

Har du funderat på att ta ett smslån? Okej! Då finns det en hel del saker som kan vara bra för dig att veta om. Under en väldigt lång tid har smslån varit något som varit förknippat med höga avgifter, extrema räntor och en återbetalningstid som är helt omöjlig. Villkoren har ändrats rejält sedan dess, men än idag kan låneförmedlare för denna låneform gå till överdrift och göra det svårt för människor att kunna använda sig av lånen. Naturligtvis finns det även många bra aktörer att vända sig till som erbjuder seriösa mikrolån och smslån till människor som är i behov av snabba pengar och som vill ansöka utan UC.

Vad är Decidas?

Decidas är ett alternativ för den som inte vill använda sig av Upplysningscentralen. Det finns ett flertal långivare och banker som använder dig utav andra kreditupplysningsföretag utöver UC och Decidas är precis lika bra och pålitligt som alternativen, som exempelvis Bisnode och Creditsafe. Företaget grundades år 2007 och har sedan dess erbjudit sina tjänster till företag och människor som inte vill gå via UC.

Hur fungerar ett lån utan UC med Decidas?

Ett lån där man inte behöver använda sig av UC (upplysningscentralen) fungerar egentligen precis som vilket annat lån som helst. Skillnaden är att den kreditupplysning som kommer att tas på dig inte kommer från just UC. Upplysningscentralen är idag den största kreditupplysningstjänsten som finns i Sverige och majoriteten av alla företag använder sig av denna. En kreditupplysning för mycket kan göra att du riskerar att få ditt smslån nekat, men väljer du en låneförmedlare som erbjuder kreditupplysningar från Soliditet, Creditsafe, Bisnode eller Decidas kan du alltså undvika detta.

Smslån med Decidas – så funkar det

Kärt barn har många namn och detta gäller verkligen när det kommer till den här typen av konsumtionslån. Låneformen kan gå under namn som mikrolån, snabblån, minilån eller smslån, men även om namnen varierar så är grunden detsamma, att kunna låna pengar utan UC med andra kreditbolag, som Decidas, och få lånen utbetalda inom loppet av minuter. När du ansöker om ett smslån är det viktigt att du jämför långivarna mot varandra innan du bestämmer dig. Räntan kan i många fall variera och det är vanligt att man bara har några månader på sig att betala tillbaka lånet. Som mest brukar man kunna låna 45 00050 000 på ett smslån.

Jämför långivare som använder Decidas

Precis som med allt annat är det otroligt viktigt att du jämför smslån innan du väljer ett som du signerar. Att syna företagen, räntorna, avgifterna och löptiden är viktigt för att du ska se till att du får så bra villkor som möjligt. Som tidigare nämnt så är smslån och snabblån kända för att ha varierande räntor och det kan även tillkomma mycket andra avgifter, exempelvis administrationsavgifter, fakturaavgifter och annat som drar onödiga kostnader. Försök i den mån det går att jämföra lånen så att du ser till att få de absolut bästa lånevillkoren marknaden har att erbjuda. När du använder en låneförmedlare så kommer du att endast behöva skicka in en ansökan och bara en kreditupplysning tas. Trots det får du svar från flera olika långivare som är villiga att erbjuda dig ett lån. Detta kan vara ett väldigt smidigt sätt att ansöka om lån hos flera långivare och på så vis säkra de bästa lånevillkoren som passar just dina behov. Du är inte bunden till något så länge du inte accepterar och signerar ett lånelöfte med en långivare.

Bästa långivare enligt kunder

Favoritlångivare hos kunder som söker detta lån