SMSlån utan UC med Soliditet

När man ansöker om lån innebär det att en kreditupplysning måste göras, för att långivaren ska kunna säkerställa ens finansiella situation och således veta om ett lån kommer att betalas tillbaka eller inte. Nackdelen med kreditupplysningar hos UC är att andra långivare kan se tidigare kreditupplysningar som UC har gjort på en. Detta betyder att om man ansökt om många lån under en kort tid kan framtida långivare se detta via kreditupplysningarna som gjorts hos UC, och således kan de välja att neka en på grund av att för många kreditupplysningar har gjorts på en. Resonemanget lyder att låntagaren är allt för beroende utav lån och andra långivare beviljar inte dem, vilket sätter kunden i en så kallad ”hög risk situation”. Långivare kan då välja att neka lånet på grund av att kunden har för många kreditupplysningar gjorda hos UC.

För att undvika detta problem kan låntagare ansöka om snabba lån utan UC. Detta innebär att kreditupplysningen inte görs hos UC och istället hos ett kreditupplysningsföretag som inte delar med sig utav kreditupplysningen, vilket friar upp en och låter en kunna ansöka om lån utan att behöva oroa sig över framtida kreditvärdighetsproblem. Det finns många kreditupplysningsföretag som inte delar med sig utav kreditupplysningen till andra långivare. Några utav dessa är kreditupplysningsföretag som CreditsafeBisnodeDecidas, och självaste Soliditet.

Nedan listas alla långivare som gör sin kreditupplysning hos Soliditet, och inte UC. För att ansöka om lån hos en utav långivarna, klicka helt enkelt på ”Ansök”. För att läsa mer om en specifik långivare, klicka på knappen ”Läs mer”.

Idag finns det 0 st långivare som erbjuder lån med en kreditupplysning hos Soliditet.

Hur mycket vill du låna?

10 000 kr.
Filtrera för:
Lägst kostnad
Lån utan UC
Betalningsanmärkning OK
Direkt utb.

Jämför alla lånekostnader för lån på kr

I listan nedan hittar du de kreditbolag som erbjuder lån på kr. Listan visar information över de krav varje kreditbolag har, de termer de erbjuder och mycket annat. Såhär kan du snabbast gå igenom varje kreditbolags villkor. Klicka på "Info" för att läsa mer om kreditbolagets villkor.

Tabellen nedan kan sorteras genom att klicka på rubrikerna i tabellen.

Långivare Direkt Kväll Helg Bet.anm. Utan UCUC GratisGratis P2PP2P Swish Kredit Samla BlancoBlanco