Vad är omstartslån?

Ibland blir det tyvärr så att man har dragit på sig en hel del småkrediter, kostsamma smålån som ligger och tär på ekonomin månad efter månad. Eller så har det helt enkelt blivit för mycket utgifter som backats upp med tillfälliga lösningar. I så fall kan det vara dags att få rätsida på ekonomin med ett omstartslån. Det brukar inte vara kul att ta tag i gamla surdegar men att samla ihop krediterna i ett omstartslån har bara fördelar för alla inblandade parter (utom för kreditkortsföretag och andra aktörer med tuffa räntevillkor). Genom att lösa gamla krediter och lägga samman alla skulder i ett nytt lån så kommer du med all sannolikhet att kunna pressa ner räntekostnaden väsentligt.

Minilån och snabblån

Omstartslån

När du behöver pengar direkt så finns det många bra lån utan krav att välja bland på nätet. Den internetbaserade lånemarknaden har vuxit rejält de senaste åren. Numera finns alla varianter av krediter som exempelvis studentlån och lån utan fast inkomst.

Du har säkert hört talas om möjligheterna att kunna få en snabb kredit. Säkert har du också hört talas om riskerna med att skaffa sig fler lån trots skulder, inte minst att ta ett lån utan arbete. Många har tyvärr fått erfara att ett flertal minilån plus ytterligare en och annan snabb kredit kan bli övermäktigt att betala tillbaka. Därför ska du tänka dig för när det gäller konsumentlån och så långt det är möjligt försöka samla dina lån. Annars riskerar du att hamna i en sits där du tvingas försöka parera en mängd olika snabblån genom att försöka få till ytterligare lån trots tidigare skulder.

  • Share post